Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Устройство за плетене на мъниста Downloader Мъниста Комплект за Плетене на Мъниста Downloader Мъниста Колело за плетене на мъниста Колело за купата на мъниста със Собствените си ръце Устройства за производство на бижута от мъниста

 0

9.15лв. 18.29лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w126221

Колело за гривни - това е инструмент за бързо вземане на камъка, който ви позволява да създавате красиви правоъгълни мъниста за броени минути.Можете да ги използвате за направата на огърлици, гривни, обици и още много други.Фабрика за гривни лесен за управление и е изработен от отлично поликарбонат, че е здрава и безопасна.С Bracelet Spinne ще може да разкрие своя творчески потенциал и да създадете свои собствени уникални декорации.

Свойства:

Материал: поликарбонат

Цвят: бял

Размер: (приблизително)7*7*6.3 см/2.76*2.76*2.48 инча

Опаковъчен лист:

1 * Корен от мъниста

Вижте още детайли за продукта

1. По-ефективно осъществяване на мъниста: С помощта на този инструмент за бързо вземане мъниста можете бързо и лесно нанизывать мъниста, с изключение на досаден процес нанизывания мъниста ръчно.

2. Неограничени възможности: Този фабрика за бижута от мъниста може да се справи с всички налични имате мъниста всяка форма и размер.Това е чудесен инструмент за любители на бижута.

3. Удобно управление: Този фабрика за топчета ви позволява лесно да създадете своя собствена декорация.Просто хвърли мъниста в контейнер, завивате го с ръка, за да нанизани мъниста, след това поставете пръст.

4. Здрав и стабилен: Вращатель бижута от мъниста с отлично качество, тъй като той е изработен от здрав и превъзходен материал КОМПЮТЪР, който може да се предотврати увреждане в резултат на износване.Това също води до деформации на инструмента без разклащане или приплъзване, което подобрява гладкостта преработка във форма на пръчки.

5. Широко приложение: Искате ли да направите гривни, колиета, обеци и други аксесоари, този прядильщик бижута от мъниста е идеален за вас.Тя ви позволява лесно и бързо нанизывать на плат всички видове мъниста, създавайки красиви и уникални бижута, ръчна изработка.


Технически характеристики

  • Рамка > No
  • Тип продажба на едро > no
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Пластмаса
  • Тип комплект > no
  • Тип дизайн > Обикновен
  • Стил > Модерен стил

Коментари (0)

Добави мнение