Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Укрепитель на предмишницата на Фигура 8. Ергономична форма, Удобна за носене Конструкция Със стоманена пружина, Пенопластовое покритие, Удобно Нескользящее

 0

33.83лв. 67.66лв.

Фитнес и бодибилдинг

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w13232

Този тренажор за силата на ръката - полезен инструмент за тези, които искат да се приведе във форма и да подобрите силата на ръцете в домашни условия, без да заема при това твърде много място!Изработен от материал от NBR и стиропор, той намалява натоварването на ставите по време на тренировка.Това е идеалният подарък за тези, които искат да започнат тренировки в домашни Коледа е!

Свойства:

【Размер】39*19*3.5 см/15.35*7.48*1.37 ИНЧА

【Име на продукта】 8-цифрено устройство за усилване на въртящи се ръце

【Материал】 ABS + стоманена пружина + пяна

【Эталонное значение】 Сила 10 кг до 20 кг

【Въведение】 Преобръщане на вътрешната щанга за безопасно и удобно за треньор на ръката и китката.

【Опаковка / Package】 Картонена кутия

【Единен тегло / нещо 】 0,74 кг

Списък на продуктите:

1 * Силата на предмишницата.

Повече за продукта

1. 【Удобен за носене】 Лека конструкция със стоманена пружина, достатъчно малка, за да я сложи в раница.Качат на пътуване, без да заема твърде много място и използвайте силата на ръцете по всяко време.

2. 【Висококачествени материали】 Материал на корпуса за обучение на силата на ръката - ABS, здрав и издръжлив материал скоба - NBR и пяна, за многократна употреба и може да лети безопасно.

3. 【Превъзходно майсторство на изпълнение】 Тренажор за горната част на ръцете има страхотен версия, страхотна изработка на изпълнение и липсата на пукнатини.Ще оцените отлична изработка.

4. 【Чудесен подарък】 Полезен укрепитель за ръцете, за фитнес ентусиасти, който ще се превърне в забележителен подарък за хора, на Коледа и на Деня на бащата, както и специални подаръци за тинейджъри и идеален подарък за тези, които обичат фитнес и практични подаръци.

5. 【Многократно използване на】 Симулатор за силата на ръката ви Помага да даде форма на вашите предплечьям, китките и раменете, хват повече укрепва мускулите и намалява напрежението в ставите.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тренировъчно > ОРЪЖИЕ
  • Спорт > Силови тренировки

Коментари (0)

Добави мнение