Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Поддържащ колан за сухожилията патела Регулируеми Бегунки Стабилизатор на коляното еластична Превръзка на коляното със стабилизатор за патела Осгуда Шлаттера

 0

5.31лв. 7.58лв.

Фитнес и бодибилдинг

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w13402

Този наколенник на пателата - идеален начин да помогне на дъщеря си да защити коляното по време на игра на баскетбол.Высокоэластичная засаждане и здрав гумен материал, осигуряват комфорт и възможност за регулиране, както каишка easy magic позволява лесно се облича и го стреля.Окажите дъщеря допълнителна подкрепа, необходима й, за да продължи играта!

Спецификация:

Заглавие: Наколенник на пателата

Основен материал: гума

Приложими хора: обикновените хора

Приложими видове спорт: баскетбол

Цвят: цвят на кожата / сив

Размер: диаметър около 7 см / 2,76 инча

Опаковъчен лист:

1 х коляно-каишка на пателата

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. При ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Намаляване на натоварването на ставите: Поддържащ колан за патела има ударопоглъщащ и снижающей налягане способността да намали натоварването на ставите, да ги предпази от травми и да се предотврати подхлъзване по време на интензивни упражнения.

2. Сигурна текстура: Наколенник за пътеки, изработени от силиконови ленти.Той е безвреден и няма да предизвика никаква вреда на тялото на човека.Той е дишаща и лесна.

3. Определяне и повишаване на налягането: Наколенник за пателата осигурява компрессионную поемане на ангажимент за осигуряване на надеждна защита.Той не се плъзга и се стабилизира на пателата за защита на коляното.

4. Широката сцена: Който капачката на коляното е подходящ за туризъм, футбол, баскетбол, бягане, ски скокове, възстановяване след травми, разкъсване на менискуса и така нататък.

5. 【Малък и лек】 Каишка за подкрепа на сухожилието патела лек, малък и лесно преносим, може да се носи в чанта за обличане, раница, на лагер в чантата си и да използвате по всяко време.


Технически характеристики

  • Спорт > Силови тренировки
  • Отдел име > Мъже
  • Произход > Континентален Китай
  • Прилагане > Разработчикът за гърди 8 Word
  • Номер на модела > Коляно-каишка за патела
  • Тренировъчно > Упражнения за талията и корема

Коментари (0)

Добави мнение