Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Здрава регулируема дюза за паракорда, Регулируема дължина на Съвета за паракорда, Аксесоари за плетене на Ракита гривни, Паракорд за Artcraft

 0

12.33лв. 24.68лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w238861

Водещи на точката за достъп:

Списък на пакетите: Набор от щипки за гривната се използва за свързване на двата края на гривната, удобно фиксира при плетении гривни, включително 1 дървена приспособу за направата на гривни и 2 затягане.

Дизайн на централната крака: Скоба за гривна Paracord е изработена от дърво и неръждаема стомана с внушителен външен вид, има три опорни точки и допълнителна опорна крак, е устойчив, не се тресе и не се навежда.

Дизайн с прозрачна мащаб: Дървена дюза за гривната е разработен с прозрачни сантиметровыми и инчови везни ефективно решаващи проблема с прекалено дълга или прекалено къса дължина на гривната, тя е лесно да се измери, когато плетении.

Свободна корекция: Jig Bracelet Maker - това е регулируема U-образен инструмент за направата на гривни, която ви дава по-голям контрол над здравина и размер на плетени въжета, със свободно регулируеми скоби в двата края.

Широко приложение: Устройство за направата на гривни от паракорда е идеален за преплитане на различни гривни, колиета, аксесоари, и т.н., се характеризира с простота на управление и практичност, подходящ за ръчно плетене на гривни за приятелите и семейството си.

Описание:

Дължината на U-образни плетеного канатного скоба може да се регулира телескопически, а скоби в двата края може да се регулира свободно.

Включително две скали сантиметра и инча.

Набор от щипки за гривни, по-добре да съответства на силата и размера на плетени въжета, а сплетен гривна красива и элегантен.

Спецификация:

Име: Скоба за дървени гривни

Размер: (приблизително) 22*4.5*8.5 см/8.66*1.77*3.35 инча

Материал: дърво

Списък на пакетите:

Дървена скоба за гривни * 1 комплект

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на камерата цвета на продукта и цвета, показан на снимката, могат да се различават.

Поради ръчно измерване тук може да е грешка в размер на изделия.


Технически характеристики

  • Номер на модела > Скоба за дървена гривна
  • Произход > Континентален Китай
  • Тип продажба на едро > Да (> 50 бр.)
  • Тип комплект > no

Коментари (0)

Добави мнение