Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Комплект за тренировка на тенис Solo, тенис симулатор за деца и възрастни, които не изискват попълване, обзавеждане за тренировка по тенис Tennis Parks

 0

46.56лв. 93.12лв.

Спорт и развлечения

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1420

Това е идеалното средство за тренировка по тенис за начинаещи и професионалисти.Неговата еластичен кабел автоматично отскача назад, след като удар, помагайки ви да подобрите рефлексите и визуално-моторна координация.

Технически характеристики:

Заглавие: Тенис треньор

Материал: полиетилен

Тегло: около 1,1 кг

Основен размер: (приблизително) 13 * 13 * 8 см/5.12*5.12*3.15 инча

Дължина на въжето: (приблизително) 200 см / 78,74 инча

Опаковъчен лист:

1 комплект * Тенис на пешеходна пътека

Вижте повече детайли за продукта

1. Развива зрително-двигателната координация: Подобряване на визуално-моторна координация и подвижност на корта с тенис на тренажером.Неговата еластичен кабел и скоба за топката помагат за подобряване на вашите високоскоростни тренировка, а също и развиване на издръжливост.

2. Екологичен дизайн Благодарение на използването на найлонов плик материал нашия тенис треньор осигурява постоянна тренировка на закрито и на открито.Лек и здрав, той осигурява повече часове екологично чист и е допустима при намаляване на въздействието върху околната среда.

3. Практичен дизайн: Тенис треньор е по-плавен център на тежестта и нескользящее база, осигуряваща надеждна и стабилна работа с за отскок.Основа с утяжелителем от железен пясък предотвратява нежелано движение по време на тренировка, което го прави практичен за тренировки.

4. Solo Revolution: съживете режим на тренировки по тенис с помощта на нашия набор за тренировки по тенис Solo.Еластичен кабел автоматично отскача назад след всяко хвърляне, осигуряване на непрекъсната тренировка, без да се налага да събере на топка.Идеален инструмент за играчи майки, които искат да подобрят играта си и гъвкавост.

5. Гъвкави тренировка: Нашият рикошетный топката garden courtyard solo trainer rebound топка е идеален за любителите на тениса на открито.Заредете се с енергия във вашата всекидневна или да вземете със себе си в паркове и на тенис кортове за импровизирани игри.Благодарение на универсално дизайн на този тренажор е подходящ за различни дейности и е подходящ за подобряване на вашите умения.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип аксесоари > Друго

Коментари (0)

Добави мнение