Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Преносими сгъваеми двойна люлка-хамак, подходящ по цвят Разширяващо люлка за пътуване на открито, туризъм, къмпинг

 0

45.50лв. 72.21лв.

Мебели

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w14717

този хамак е идеален за почивка с приятел или любим човек, в него има достатъчно място за двама човека е удобно да почиват заедно.

Упаковываемый и удобен за ползване: Този сверхпрочный хамак идва с прикрепена чанта за удобство за носене и малък джоб, който е идеален за съхранение на вашия телефон, портфейл или бутилки с вода, докато вие се наслаждавате на почивката си в хамака.

Лесна инсталация: Хамак за улица се инсталира бързо и лесно, което го прави идеален за импровизация отдих на открито.Като само няколко прости стъпки, вие веднага расслабитесь и ще се насладите на заобикалящата го среда.

преносим хамак е проектиран така, че да бъде компактен и лек, което позволява лесно да си събера багажа и да вземе със себе си, където и да отидете.Отидете ли на плажа, в планината или просто в задния двор, на нашата улица хамак - перфектният аксесоар за отдих по време на път.

Цвят: тъмно син и светло син

Материал: найлон

Съдържание на опаковката:

1 х хамак за къмпинг

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение