Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Форми за свещи за кучета Силиконови форми за печене във формата на куче 3D за производство на свещи за еднократна употреба, занаяти, изработени от смола, за декорация на дома

 0

18.94лв. 51.17лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w253923

Създавайте красиви десерти и шоколад с помощта на тази на силиконовата форма във вид на 3D животни.Множество форма се различава ясни и ярки детайли, което прави по-лесно извличане на готови изделия от форми.Използвайте я, обелват се и повторете.Добавете малко материали за приготвяне на уникални предложения или дайте ги на своите приятели и семейство, които обичат сладкиши и ръкоделие.

Име на продукта: 3D форми за свещи за кучета

Материал: силикон

Цвят: розов

Размер на продукта: около отгледа 10х10.9x15.1 cm / 3.94x4.29x5.94 инча

Тегло на продукта: 408 грама

Списък на пакетите:

3D форма за свещи за кучета x 1

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на камерата цвета на продукта и цвета, показан на снимката, могат да се различават.

Поради ръчно измерване на размера на продукта може да се различават.

Повече за продукта

1. Правете ръкоделието за двама: Използвайте тази 3D-формата за свещи за кучета за творчески проекти със собствените си ръце, като например ароматни свещи и изделия от смола.Разбърква се и среща с материали за бродерия, общувайте с партньора си и създавайте уникални творения, които правят стрес.Прекарайте време с предимство и изразете любовта си с помощта на бродерия!

2. Силиконов материал: Използвайте въображението си с помощта на нашите 3D-форми за свещи за кучета.Тези форми във вид на кученца, произведени от хранително-силикон, не тоягата и не отделят миризма.Придайте жар вашите творениям с помощта на тази многократна употреба форма е подходяща за направата на бижута от епоксидна смола.

3. Визуално зашеметяващ свещи: Създаване на уникални и чаровни свещи с помощта на нашите 3D-форми за свещи за кучета.Ясни и ярки подробности от тези прекрасни и забавни анимационни кученца отпусне вашите свещи.Изработени от висококачествен силикон, тези форми са трайни и лесни за употреба.

4. Лесно създаване: Нашите 3D форми за свещи за кучета осигуряват безпроблемно производство.Скрутите, да замразява и да получите идеално хвърли във форма украшение от смола.Получавайте реалистични резултати с лекота.

5. Идеален за любителите на кучета: с лекота създавайте уникални 3D-свещи за кучета!От тези форми се получават идеални подаръци за рожден Ден, Свети Валентин или Деня на майката, те са идеални за любителите на ръкоделието.Опитайте се като начало декор или творчески начина да изповядва привързаност към близките си.


Технически характеристики

  • Размер > Silicone mold
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Силиконова форма

Коментари (0)

Добави мнение