Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

127 бр. термоусадочных тръби Класирането комплект Електрическо свързване Намотка електрически кабели Водоустойчив кабел Свиване 2: 1

 0

4.68лв. 6.90лв.

Електрическо оборудване и консумативи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w15926

127 бр. термоусадочных тръби Класирането комплект Електрическо свързване Намотка електрически кабели Водоустойчив кабел Свиване 2: 1

Спецификации на продукта:

Материал: Силиконова гума

Вътрешен диаметър: 2 мм, 2,5 мм, 3.5 мм, 5 мм, 7 мм, 10 мм, 13 мм

Цвят: черен

характеристики на продукта:

1.127 комплекти термоусадочных тръби с добри електрически, механични и химични свойства.

2. Главно се използва за свързване на кабели, защита на запоени съединения, защита на електронното оборудване и за обработка на изолация, защита на метални повърхности и т.н.

3. Висок коефициент на разширение позволява ремонт на повечето повредени обвивки на кабели, без разглобяване на съединителя.

4. Това е перфектният избор за любители и производители на модели на електрически, електронни, автомобилния и с общо предназначение.

5. Изработен е от полиолефин, има добра изолация, корозия, издържливост, мекота, огнестойкостью, бързо свиване и защита на околната среда

6. Лесен за употреба използва се с топлинна пистолет и зажигалкой; минималната температура за свиване: + 70 ° C; температура на пълно свиване: + 110 ° C (максимална)

7. Термосвиваеми тръби са подходящи за широк спектър от приложения, включително на електрическата изолация, лепене на кабели и идентификация на кабели и кабелепроводов, жици, тръби и компоненти и т.н.

8. Бързо, сигурно и надеждно пренасяне на теглене на кабели, както клон с посочване на размера е много практично.

Забележка:

1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-3 см, благодаря за разбирането!

2. Поради разлика между различните монитори, моля, обърнете внимание, че изображението може да не отразяват действителните цвета на продукта.

Пакетът включва:

свиване тръба 127 бр.


Технически характеристики

  • Тип > Термоусаживаемый материал
  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > Свиване тръба
  • Материал > Полиолефин

Коментари (0)

Добави мнение