Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Разпределителните кутия, водоустойчив прозрачен капак, 3 DIN-рейки, външна разпределителните разпределителните скоростна 2 елемента

 0

16.85лв. 25.53лв.

Електрическо оборудване и консумативи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w20068

Подкрепа за директни доставки и търговия на едро.

100% Оригинални и с безплатна гаранция след продажбата.

Висококачествени материали: Повърхността на разпределителната кутия е изработена от ABS-смола, която има добра здравина.Прозрачен прозорец, произведени от PC материал с гладка повърхност и висока удар.

Водоустойчив, клас на защита IP65 предпазител защитава от въздействието на околната среда, като прах и влага.

Компактен опаковка IP65: В комплекта са включени 2/3 малки дистрибутора, които могат да задържат продукт затворени и да се осигури по-гладка работа на веригата.

Разпределителните скоростна DIN с 2/3-бягане електрическа панел осигурява надеждна защита на електрически вериги.Широко се използва за вътрешно и външно електрозахранване, широко се използва в домове, цехове, хотели, търговски центрове, електроцентрали и т.н.

Тип: 2-лентов / 3-лентов

Цвят: сиво-бял

Материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

2 * Кутия за автоматичен прекъсвач

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Уважаеми клиенти, ако искате да си купите в големи количества, моля свържете се с нас, ние ще предложим друга преференциална цена.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение