Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

1 бр. Вътрешна гайка BNC, съвместимост с един удар факел на лентата, радиочестотни конектор аудиодинамика MHV 3000V

 0

5.91лв. 6.43лв.

Тагове: монтиране на панел спойка гайки към стената

Електрическо оборудване и консумативи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w20665

Особености: изцяло нов и високо качество.Може да се използва за много от проектите, ако имате нужда от други съединители или друг кабел, моля свържете се с нас.Подходящ за проекти на безжична локална мрежа и WiFi маршрутизатори или други радиочестотни приложения.Импеданс: 50 ОМА до 18 Ghz Ако не сте сигурни, че ще ви трябва, моля, свържете се с нас.

Доставка

Доставка:

1 Адрес за доставка: Ние ще изпратим стоката до посочения от вас адрес по подразбиране, и, моля, уверете се, че адресът е посочен правилно.Моля, имайте предвид, че при задаване на отдалечен адрес се заплаща допълнителна цена за доставка.Всички стоки, включително и безплатна доставка, не включват цената на дистанционно за доставка.

2 фактура: Моля, потвърдете подробна информация за фактурата за доставка, например, на каква цена трябва да посочи във фактурата за доставка, колко транспортни разходи ние трябва да посочи във фактурата, като се опише стоки и т.н.

3 Повечето поръчки ще бъде изпратено в рамките на 3-5 работни дни след потвърждаване на плащането.Ако се сблъскате с някакви изключения, ние ще ви държа в течение, оставяйки съобщение.

4 Изпращача на стоките с надпис "Безплатна доставка" ще бъде изпратена с въздушна поща на Китай/China Post или по обикновена поща на стоки може да се провери и да се проследи онлайн.Доставката обикновено отнема от 35 до 60 дни.За стоки, които не са безплатна доставка, или ако има някакви други изисквания за доставката, моля, свържете се с отдела за получаване на друг избор, като DHL, UPS, FedEx, и т.н., И допълнителни разходи трябва да бъдат от страна на купувача.

5, При получаване на продукта, моля, проверете, дали не е повредена дали опаковката и стоката е в ред.Ако има повреда, причинена от превоза, моля, направете снимка и поиска куриер подпише.Ние ще ви помогнем да поиска обезщетение за вас.

6 Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези такси се носи от купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, до началото на търга / покупки.

ВРЪЩАНЕ

Правилата на връщане:

1. Ако не сте доволни от получения продукт, моля върнете го в продължение на 14 дни за подмяна или връщане на парите.Моля, свържете се с мен, преди да върнете стоката.

2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригиналната опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект, и вие трябва да ни предоставите информация за връщане на продукт (и изпращането или номер за проследяване).

3. Разходите за обратна доставка се заплаща от купувача.Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса. Обслужване на клиенти

Коментари:

След получаване на продукта, моля, оставете ни своя симпатичен съвет, когато ще сте доволни.Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас, за да се върнете, ние ще направим всичко възможно, за да ви задоволи.Ние ценим вашите положителни отзиви.


Технически характеристики

  • Търговска марка > LZQLY
  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > Съединител

Коментари (0)

Добави мнение