Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Колело за тренировка на мускулите на корема, автоматично скача, валяк за мускули, тренажор за бодибилдинг, тренажор за корема с наколенником

 0

45.73лв. 91.46лв.

Фитнес и бодибилдинг

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w16313

Основни продукти:

1. Далеч не е универсален: Постигане на по-голяма стабилност по време на тренировка, благодарение на противоскользящему дъното Ab Roller с брюшным колело, дизайн с две колела и ергономична дръжка.Благодарение на автоматичното спиране и удобен управление може да се съсредоточи върху получаване на максимална възвръщаемост от своите упражнения.

2. Материали с високо качество, Благодарение на трайно резиновому колело и здрава дръжка от неръждаема стомана този валяк за мускули могат да издържат на най-интензивни тренировки, чрез свеждане до минимум на щетите пол.

3. Широка гама от приложения: Тренирайте коремните си мускули с помощта на валяк за пресата.Въздействайки на мускулите на корема, сгибатели на бедрата и на гърба, той укрепва гръбначния стълб и кръста, свеждане до минимум на риска от мускулни травми.

4. Удобство за пренасяне: С помощта на нашия валяк за пресата може да се постигне по-силна и подтянутого корема по всяко време и на всяко място.Идеална за занимания във фитнеса, у дома, на улицата или на работното място, компактните размери позволяват лесно носене и съхранение.Не не се жертва за своите цели фитнес, тренируйтесь, когато пожелаете.

5. Полезни подаръци за тренировки: подобрете своите впечатления от тренировки с помощта на коремните колела.Благодарение на дизайна на притежателя на мобилен телефон можете лесно да гледате уроци по фитнес по време на тренировка.Това е практично и стилно обзавеждане ще се превърне в чудесен подарък за вашите близки, които обичат да спортуват.

Искате ли да доведе до формата, в уюта на собствения си дом?Коремен тренажор Automatic Rebound е идеално за вас.Благодарение на здравата конструкция и противоскользящему дъното ще можете да тренирате мускулите на корема, сгибатели на бедрата и на гърба на фитнеса или дори у дома.Купете си 1 за себе си или да даде на своите приятели и семейство за завладяващ тренировка.

Технически характеристики:

Размер на опаковката: (приблизително) 25 * 15,5 * 17 см/9.84*6.1*6.69 инча

Нето тегло: около 1200 грама

Брутното тегло: около 13000 г

Забележка: изпращане на 1 наколенник (произволен цвят)

Списък:

1 * Брюшное колелото


Технически характеристики

  • Спорт > Силови тренировки
  • Търговска марка > MEROCA
  • 1 > оборудване за фитнес зала
  • Тип > Двухколесный
  • 3 > ЗА УПРАЖНЕНИЯ
  • Номер на модела > Колелото на мускулите на корема
  • Произход > Континентален Китай
  • 4 > Фитнес зала
  • 2 > Фитнес

Коментари (0)

Добави мнение