Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Пищащие играчки за кучета, сладки и здрави възли играчки за кучета, интерактивни играчки за кучета, забавни играчки за кучета От скука и стимулиране на подаръци за кучета

 0

11.27лв. 22.56лв.

Стоки за домашни любимци

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w171506

Нашата плюшен звукова играчки за домашни животни идеален за комуникация с вашите малки и задържане на вниманието му по време на игра.Функция бережной за почистване на зъби го прави и чудесен подарък за всеки любител на домашни животни.

Спецификация:

Заглавие: Плюшен звукова играчки за домашни любимци.

Категория на продукта: Звукови играчки

материал: плюш

Размер на продукта: около 22x14x7 см/8.66x5.51x2.76 см всеки

Тегло: около 75 грама всяка

Опаковъчен лист:

Пищащие играчки за кучета * 1

Повече за продукта

1. Надежден материал: Нашата пищащая играчка за кучета е изработена от здрави и безопасни материали, които са безвредни и не съдържат вредни вещества.Специално създадена за забавление на вашето куче, тази играчка ще осигури идеалното дъвченето и пищание, при това си пухкав приятел ще бъде щастлив и да се забавляваш.

2. Изследователска играта: Тези интерактивни пищащие играчки за кучета допринасят за сближаването, което позволява на вас и вашия домашен любимец откриване на нови начини на игра, за да се вземат, за да се хвърлят и др.Укрепване на връзката ви с всеки изминал вълнуващо взаимодействие!

3. Звукови ефекти: Вградени звукови генератори нашата играчки-пищялките за кучета издават невероятни звуци, които помагат на пушистому приятел, за да се съсредоточи и да се забавляват.При всяко пожатии кучето ще остане любопитна и забърква, насърчаване на здрави физически упражнения и стимулира умствената дейност.

4. Бережная почистване на зъбите: Тези пищащие играчки за кучета, изработени от мек материал, който не вреди на зъбите на вашето куче.Те също почистват устата на кучето по време на дъвчене, търкайте зъбите и премахване на петна.Просто изплакнете играчки с чиста вода след мача, и те са готови за следващото използване.

5. Идеален подарък: празнувайте специален ден на вашето кученце с нашите играчки-писклявками за кучета.Тези играчки са създадени, за да носи радост и забавление, изработени от трайни материали, осигуряващи устойчивост.Чудесен подарък за всеки повод, било то рожден ден, празник или просто начин да покажете любовта си към своя пушистому приятел.


Технически характеристики

  • Тип играчки > Плюшени играчки
  • Произход > Континентален Китай
  • Интелигентно устройство > no

Коментари (0)

Добави мнение