Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Мощност на Генератора Вятърна Турбина 5 kw 12V 24V 48V С Контролер на Заряд на MPPT Автономен Инвертор Енергия, Малки Вятърни Мелници За Домашна употреба

 0

1 156.65лв. 2 313.31лв.

Електрическо оборудване и консумативи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w2001

Мощност на Генератора Вятърна Турбина 5 kw 12V 24V 48V С Контролер на Заряд на MPPT Автономен Инвертор Енергия, Малки Вятърни Мелници За Домашна употреба

възможности

1. Генератор Meglev Без ядро, хоризонтална ротация с висока ефективност

2. Ножовете, които използват новото изкуство точност леене под налягане, се съчетават с оптимизиран аеродинамичен форма и структура, които подобряват използването на вятърна енергия и годишната производителност.

3. Корпус от лят алуминий сплав, с шарнирно съединение на 2 лагера, която му позволява да издържа на по-силен вятър и да работят по-безопасно

4. Патентован генератор на променлив ток с постоянен магнит и специални статором, ефективно намаляване на въртящ момент, добре смесени с ветроколесом и генератор и осигуряване на работата на цялата система.

5. Контролер, инвертор може да бъде подбран (по избор) в съответствие със специфичните нужди на клиентите

6. Област на приложение: морски транспорт, лодки, улично осветление, за дома, осветление на открити площи...

Хибриден контролер

Това е комбиниран контролер на вятъра и слънчевата енергия.

Той е много подходящ за използване в домакинството на автономни системи.

Автономен инвертор

Изходно напрежение: 220 v dc

Подходящ за свързване на домакински уреди

НАПОМНЯНЕ:

1. Цената, която ще платите за стоки, елиминира всякакъв митнически данък.Ние не поемаме никакви такси в страната на местоназначението.

2. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, до началото на търга / покупки.

3. Цялата информация (номер на модела на продукта, резултата от теста, спецификация, характеристики, снимки и т.н.), която ние сме предоставили, е дадена само за справка, подробна информация, моля, са свързани с реалния продукт, инструкциите, които сте получили.Всички данни са резултатите от нашите вътрешни лабораторни тестове, и те могат малко да се различават в зависимост от условията на експлоатация, моля посочете точният резултат от работата на продукта след инсталация.

ГАРАНЦИЯ и връщане

1. Гаранционният срок на изделието е 1 година след покупката. (Щети, причинени от демонтажем, увреждане на ръка, etc.is гаранцията не се отнася).

2. Ако купувачът открие, че стоката наистина е проблем, в рамките на седем дни след получаване на стоката, купувачът може да се обърнете към продавача с молба да върне стоката за проверка.Ако продуктът наистина е дефектен, ние ще заменим с нова.Ако подходящи заместители не, то ние ще ви възстановим парите.Цена на доставка, обработка и застраховка, не подлежат на връщане.Ако се установи, че стоката, няма проблем, стоката ще бъде върната на купувача са за сметка на купувача.

3. Моля, свържете се с нас, за да поиска разрешение за връщане.Вашето име, аукционна номер и причина за връщане, трябва да бъдат посочени в имейла.


Технически характеристики

  • Търговска марка > Rewindagic
  • Материал ножове > Найлон
  • Тип > Ветроэнергетический генератор, Вятърен генератор
  • Брой ножове > Вятърен генератор с 3 /5 Остриета
  • Номинално напрежение > 12 / 24 / 48
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал на вала > желязо
  • Номер на модела > M4
  • Монтажна база > Без монтажна база
  • Цвят > Бял Ветроэнергетический генератор
  • Силата на > Вятърен генератор с мощност 5000 W

Коментари (0)

Добави мнение