Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Калъф за ръцете при игра на велосипед, игри контролер, ръкавици с ръкав за палеца, без драскотини B36A

 0

1.53лв. 1.93лв.

Игри и аксесоари

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w2056

Характеристики:

OOTDTY

Тези ръкав за пръстите, които предпазват от пот, ще подобри вашето изживяване!Проектирана за осигуряване на удобен за улавяне и защита от подхлъзване, тези ръкав за пръстите са идеални за геймърите, които искат да подобрят своите характеристики.

Останете в топлината и уюта по време на сесии с тези от дишаща трикотажными ръкавици, защищающими от пот.Изработени от висококачествени материали, тези ръкавици осигуряват отлична изолация, което позволява на ръцете да се чувстват комфортно дори по време на сесии.

Тези ръкавици за предпазване от приплъзване по екрана са подходящи както за мъже, така и за жени и са подходящи за геймъри, колоездачи и велосипедисти.Еластичната засаждане и устойчива на плъзгане конструкция осигуряват здрав захват, както и съвместимост със сензорен екран ви позволява да се насладите на телефона или таблета, без да махате ръкавици.

Играеш ли на закрито или караш колело на открито, тези ръкавици - задължителен аксесоар.Защита на ръцете от студ и сигурно, държите контролер или на волана, с помощта на тези топли и дишането ръкавици.Насладете се на любимите си занимания, без да бъдат пожертвани комфорт или изпълнение.

Тези универсални ръкавици са подходящи не само за игри, но и за ежедневна употреба.Дръжте ръцете си на топло и да ги защитават по време на активен отдих, като например бягане, туризъм или просто изпълнение на ежедневните задължения.Благодарение на стилен дизайн и функционални характеристики, тези ръкавици са практичен избор за тези, които търсят топлина и удобство.

Технически характеристики:

Материал: нейлоновое тъкане

Размер: приблизително 21 см / 8,27 инча

Цвят: черен

Сфера на приложение: всички видове мобилни игри, колоездене, почивка на открито

Приложимо сезон: пролет, есен, зима

Пратката включва:

Ръкавици за палеца от 2 теми

Забележка:

① . Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да направите поръчка.

② . Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Благодарим ви за разбирането.


Технически характеристики

  • Търговска марка > Открит-умен, Открит-умен
  • Произход > Континентален Китай
  • Съвместим марка / модел > Няма
  • Тип аксесоари > Комплекти аксесоари

Коментари (0)

Добави мнение