Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Деликатен калъф за носене SteamDeck / ASUSROGAlly 7Gaming, преносима противоударная защитна чанта за съхранение, черен, сив

 0

18.89лв. 28.19лв.

Игри и аксесоари

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w256853

Основни продукти:

1. Дизайн на защита: Благодарение на твърдия тялото на ЕВА тази чанта за съхранение може да защити вашата конзола за игри от надраскване, удари и падане, като се гарантира неговата сигурност и дълготрайност.Чанта също има мека вътрешна подплата за съхранение на аксесоари.

2. Дълготрайност на употреба: Изработена от хастар от плюшено материал с висока плътност, тази чанта за съхранение е устойчив на надраскване и удар, за предотвратяване на повреди вашата конзола.Тя също е компактен и удобен за переноске, подходящ за пътуване или за ежедневна употреба.

3. Лесен за носене: независимо дали пътувате или организирате ежедневието си, тази чанта за съхранение - идеалният избор.Той има двойна закопчалка-с цип, който позволява лесно отваряне и затваряне му, и е изработен от здрав и лек материал, който издържа на износване.Лесно можете да го носите със себе си и внимателно да съхранява стоки от първа необходимост.

4. Голям капацитет: В тази чанта за съхранение на достатъчно място, за да побере игрова конзола, зарядно устройство, кабел за зареждане, игри на картата и други аксесоари, така че ще можете да се насладите на игра на всяко място.

5. Подходящ за връчване на подаръци: Искате ли да изненадате семейството, приятел или партньор, тази чанта за съхранение ще се превърне в чудесен подарък за всеки повод.Той е подходящ за мъже и жени от всички възрасти и може да им помогне да подредите своите вещи.

Този калъф за съхранение е необходим на жените-геймъри.Той сигурно съхранява вашата конзола и аксесоари в здрава и стилен калъф.Подплата от плюшено материал с висока плътност предотвратява повреда на устройствата, а голямо пространство ви позволява да съхранявате всичко необходимо.

Спецификация:

Материал: EVA + плюш

Функция: защита от надраскване, удар, полуводонепроницаемый, прахоустойчив

Цвят: черен, сив

Размер: (приблизително) 30 * 15 * 8 см/11.81*5.91*3.15 инча

Опаковъчен лист:

Чанта за съхранение * 1


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Търговска марка > Луксозният
  • Характеристика > Чанта за съхранение
  • Съвместим марка / модел > Steam
  • Номер на модела > Чанта за съхранение
  • Тип аксесоари > Антена

Коментари (0)

Добави мнение