Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Благодарните Благодарните Благословени Метални режещи печати, Шаблони за албума "Направи си сам", scrapbooking, хартиени картички, производство на декоративни занаяти, Новост 2019 г.

 0

7.96лв. 11.38лв.

Тагове: шаблони за рязане club dice

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w206981

Благодарен, благодарни, благословен Шаблони за рязане на метал за албуми за scrapbooking, хартиени картички, производство на декоративни занаяти, новост 2018 г.

- Само на хартия плат и др

- Високо качество на щанци за рязане на тънък метал от 100% стомана

- Работи на станове за щанцоване на повечето основни марки

Технически характеристики:

Цвят: сребрист

Материал: въглеродна стомана

Размер: 76 мм * 83 мм

Това е фантастичен дизайн за вашите покани, картички и пликове.

Доставка: 1. Доставка по целия свят.(С изключение на някои страни и APO/FPO) 2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. 3. Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка. 4. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. 6. Ако не получите поръчката си в рамките на дни за доставка, моля свържете се с нас.Ние отследим вашата поръчка и ще се свържем с вас възможно най-скоро.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!Рекламации: 1. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка. 2. Ние ще ви възстановим пълния размер на печалбата след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.isoldetrends.eu, или можете да изберете замени.Обратна връзка: Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Моля, сложи ни 5 звезди, ако сте доволни от продукт!Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да си тръгнеш неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да гарантира вашето удовлетворение.Благодарим ви!


Технически характеристики

  • щанци за рязане на метал нови 2018 > щанцоване
  • Метални печати > коледни печати
  • Режещи матрица > Щанци за рязане на метал
  • Търговска марка > ОТКРАФТ
  • Номер на модела > H1694
  • Тип дизайн > Писмо, Благодарен, благословен, благодарни
  • коледни печати > scrapbooking
  • печати за scrapbooking > Метални печати за scrapbooking

Коментари (0)

Добави мнение