Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Спирална Конична Форма За Свещи S-Образен Стълб Форми За Свещи 3D Силиконови Форми За Ароматерапевтических Свещи Производство на Сапун DIY Art Crafts Kit

 0

2.29лв. 4.39лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w208268

Търсите атрактивен декор за дома, мека и функционален?Моля, обърнете внимание на нашата усукана форма за свещник!Идеален за задоволяване на вашите нужди и създаване на красиви, уникални свещи, които ще станат чудесен подарък за вас или близките.Благодарение на инструкциите за употреба, тази форма е задължително за всеки любител на производство на свещи.

Спецификация на продукта

Материал: силикон

Размер:

(малък) размер: 14,4 х 4,5 х 2,8 см/5.67*1.77*1.1 инча

(Голям) размер: 17,1 х 5,1 х 3,1 см/6.73*2.01*1.22 инча

Списък на продуктите:

Форма за усукване на свещи X1

Вижте повече детайли за продукта

1. Уникален дизайн: ще Подобри своите умения в направата на свещи с помощта на тази форма за свещи twist.Спираловидният модел създава атрактивен начало декор, който придава нотка артистизъм всяка стая.Изненадайте близките си с единствената по рода си свещ или удари на гостите си творчество.

2. Избраният материал: Дебел, мек и устойчив на спукване на силикон, благодарение на което тази форма за обрат-на свещите лесно се деформират.Добивайтесь непроменена и красива форма на свещи всеки път, благодарение на моющейся и гладка текстура.Изсипете восък, оставете го да изстине, след това го завъртете, за по-лесно освобождаване на свещи.

3. Дайте воля на творчеството: Насладете се на радостта от обрат-форми за свещи със златист лук на прах, слюдяной пудра, течни полимерни багрила и сухоцветами.Създавайте искрящи свещи, които ще отговарят на вашите уникални изисквания и ще добави творческо вдъхновение Live More Joy.

4. Страхотен подарък: С нашата форма за обрат-свещи за създаване на красиви свещи, ръчно изработени никога не е било толкова лесно, както за начинаещи, така и за семейства.Придайте на своите три свещи всеки цвят, аромат или форма и преподнесите ги като отличен подарък за приятели и любители на производство на свещи.

5.No повече трудности с изваждане на свещи от форми: форма за усукване на свещи не се придържа към дъното.Просто внимателно издърпайте дъното - лесно и без проблеми.Няма допълнителни инструменти или сложни инструкции, не е необходимо!


Технически характеристики

  • Размер > Small/Large
  • Форма > Азбука
  • Материал > Силикон
  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > Форма за усукване на свещи

Коментари (0)

Добави мнение