Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

210 Листа Палитра сенки за очи Sticky Notes Ins Бележник за водене на записки Градиентные цвят Хартия за съобщения Ученически Бележник канцеларски материали Офис консумативи

 0

1.67лв. 3.06лв.

Бележка книги и тефтери за записи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w21323

Име на продукта: Стикери

Цвят на продукта: както е показано на снимката

Материал изделия: хартия

Размер на продукта: 10 *10 см

Тегло на продукта: 50 г

Съдържание на пакета: Стикери * 1 комплект

Описание на продукта:

1. Богат избор на цветове - Този комплект стикери съдържа 7 различни цвята, които да отговарят на вашите различни нужди в етикетирането и воденето на бележки.Различни цветове могат да се използват, за да се разграничат задачи от различни категории или да оставят съобщения за различните хора, което прави вашата работа и живот по-организирани.

2. Трайно лепило - за стикери в този бележник се използва висококачествено лепило, което може да се приклеиваться до различни гладки повърхности, такива като хартия, книги, компютърни екрани и т.н. Дори и след многократна закрепване и изключване стикери остават много клейкими и лесно отваливаются.

3. По - голям капацитет- всеки набор от стикери съдържа 210 листа, това е достатъчно за по-дълга употреба.Можете да записвате различни задачи или идеи на различни стикери, което ги прави удобни за търсене и систематизиране.

4. Удобен за носене - този бележник със среден размер, което ви позволява лесно да го носите в джоб, чанта или в бележника.Независимо дали сте в офиса, в училище или пътувате, можете да записвате важна информация, или внезапно прозрение по всяко време.

5. Многофункционално приложение - Освен използва като бележник за водене на записки, този продукт също така идва с клеящейся хартия за етикети, която улеснява сортирането и организация.Можете да залепите этикеточную хартия на папки, дневници, проектанти и други предмети, за бързо намиране на желаното от вас съдържание.В заключение, този бележник за водене на бележки е важно практичен инструмент в офисите и училищата, който може да подобри ефективността на вашата работа и организационни умения.

Забележка:

1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-3 виж Благодарим ви за разбирането!

2. Моля, имайте предвид, че действителният цвят на продукта може да се различават от снимките, поради различия между различните монитори.


Технически характеристики

  • Самозалепващи или не > ДА
  • Функция > Украса
  • Търговска марка > ДЖЕСДЖЕЛИУ
  • Характеристика > Самоклеящийся
  • Стил > Бележник за водене на записки
  • Номер на модела > B239A
  • Магнетизмът > No
  • Размери на продукта > 10*10 см
  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение