Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Пътна чанта за носене, чанта за носене за контролер PS5 PS4, контролера на Xbox X series / S, контролера на Nintendo Switch Pro

 4.75

3.02лв. 36.44лв.

Тагове: чанта за носене, пътни чанти, контролер ps5 ps4, калъф за контролера pro, nintendo switch, калъфи за съхранение контролер switch

Игри и аксесоари

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w2242

Съвместимост

Контролера на Nintendo Switch pro

Контролера на Playstation 3 4 5

Контролера на Xbox X series / S

Точка на продажба

Лек и компактен дизайн, удобен за носене.

Двоен цип, лесна за управление, удобни за пътуване

Точка на продажба

Текстилен калъф-органайзер - вътрешен мрежест джоб за удобно съхранение на допълнителни кабели, заглушек за палеца, седалките и други малки предмети.Идеален за аксесоари PS5, Xbox и Nintendo Switch-Controller case accessories

Точка на продажба

Материал своята практика EVA Hard Shell - Изработена от качествена водоустойчива плат Оксфорд и твърд противоударного материал EVA, устойчив на надраскване, прах и износване, здрав и издръжлив, осигуряващ пълна защита на вашето устройство по време на пътуване или съхранение вкъщи.

Опаковката е включена

В комплекта е включена 1 * чанта + 2 * капачки за джойстик

Въпроси и отговори

До: аз Мога да направя моя собствена цвят? А: ДА, МОК 1000пкс

Въпроси и отговори

Въпрос: Когато можете да изпратите поръчката си?A: Обикновено ние можем да изпратим на стоки чрез 1-5 работни дни след получаване на вашето плащане.

Въпроси и отговори

Въпрос: Ще имам ли номер за проследяване, след като си изпратите? О: Да, всички колети да бъдат изпратени с номер за проследяване, достъпни за проследяване на парцели постоянно.

Въпроси и отговори

В: Къде мога да следите своя колет?О: Можете да следите вашия номер за проследяване на www.17track.net или https://global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860690.0.0.7cb53b18DwRY0U

Въпроси и отговори

Въпрос: Кога ще получа пратката?О: Обикновено за доставка в различни страни отнема 7-90 работни дни.(Празнични дни, не са включени) Обаче понякога пратката може дълго време се задържат на митницата, в някои страни, като Русия, Италия, Франция, Холандия, Германия, Аржентина и Бразилия.В този случай на изпращане, може леко да се забави.И, може би трябва да се свържете с митниците, за да се провери, се изисква плащане на данък за освобождаване на пратката.В тази ситуация, ние ще ви помогнем да се удължи срокът на защита, за да защити правата си.

Полезни съвети

Реален обект може да се различават малко от външния си вид на сайта, поради различни стрелба, осветление, разделителна способност на екрана и различна производствена партида, ако вие не можете да приемете, моля ви, не купувайте.

Внимание купувач от Русия

Ако сте купувачите от Русия, Перу или Судан, моля напишете пълното си име, включително име, презиме и фамилия, иначе вашето помещение ще се забави на митницата във вашата страна.

Данъчни въпрос

Всички страни си има собствена данъчна политика.Ако данъкът е необходим на местната митницата, купувачите носят отговорност за мито на ваша страна.Моля, опитайте се да се оправи и платете го, за да получите колет.Благодарим ви.

Политика на връщане на стоката

1. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни да върнете продукта от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние НЯМА да се дават ВИ за връщане или ЗАМЯНА.Няма изключения!Разходите за доставка се заплаща от продавача и купувача на половина. 2. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po. 3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог при получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът аннулируют транзакция с www.isoldetrends.eu.Или можете да поръчате подмяна. 4. Ние приемаме в себе си всички разходи по доставката, ако стоката не съответства на заявената.


Технически характеристики

  • Съвместим марка / модел > Sony
  • Произход > Континентален Китай
  • Съвместима Sony модел > PLAYSTATION4, playstation3, PlayStation 5, PS5, PS4 Pro, PS4 Тънък
  • Номер на модела > M. S. 000071
  • Търговска марка > GMAXFUN

Коментари (4)

Добави мнение
Купувачът – 2023-11-04

точно като на снимката! качеството е отлично, и в него има допълнително място за кабели.

Купувачът – 2023-11-10

Един ДОБЪР продукт.... НО ОТ ОПАКОВКИ ВЫТЕКЛО МАСЛО.

Купувачът – 2023-10-01

Много добър продукт, препоръчвам го!

Купувачът – 2023-11-14

Добър корпус и отличен дизайн. Идеално съответства на официалния управление на играта the Legend of Zelda tears of the kingdom, както и всеки друг тематичен продукт на този шедьовър под формата на игра. Това си заслужава да закупите, на вкус е като отваряне на кутия за дискове, да вземе управлението в свои ръце и да си поиграем. Забележка: за бразилски сънародници nine облагает стоки на най-ниска цена по-ниска от 50,00 долара. Цената на такъв продукт все още е ниска, така че му е все още си струва да се внасят. Въпреки това, освобождаването, която сме имали преди, ще бъде по-справедливо, и не можеше да отмени, както и да се увеличи най-малко до 80,00 или 100,00 долара. "Забрана" потребление е насочена към предотвратяване на движение на пари, носейки щастие както на купувачите, които (buyers) се намират на около 10-20 крачки назад, така и много, много егоистични хора.