Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Клещи За Газа Удар Набор От Многофункционални Перфораторов 6 Кръгли Дыроколов Ръчен Инструмент За Газа Удар На Плоски Клещи С Кръгла Дупка, За Да Са Лесни За Използване

 0

27.55лв. 39.92лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w239652

Клещи за пробиване на колана Набор от многофункционални перфораторов 6 Кръгли дыроколов Ръчни инструменти, Плоски клещи за колан с кръгла дупка в Лесни за употреба, Те могат да бъдат пробиване на дупки в ремнях, чанти, пластмасови продукти, продукти от кожа, хартия и хартиени картички.

Ако една дупка повредена, уплътнението може да се преместите на друго място за пробиване на дупки, за да удължи живота на нож.

Перфорированную уплътнение може да се замени.

Клещи за лента, пробиване, леки и преносими, лесни за употреба и идеални за семейства, офиси, търговски центрове, училища, производствени цехове и други случаи.

На главичката на клещи има шест пробивных глави с различни отвори.Пуансон подложен на топлинна обработка и е трайна.Шест пробивных глави могат да се сменят, а потребителите могат да регулират размера на удар в съответствие със собствените си нужди.

Опишете

Заглавие: мултифункционален перфоратор с кръгли дупки

Материал: стомана

Размер: 25,5 х 8.5 х 2 см

Цвят: Както е показано на фигура

Съдържание на опаковката:

1 х Комплект клещи за пробиване на дупки

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение