Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Универсална акрилна линия, Лесна технология канцелярская линия, Инструмент за шиене, Прозрачна Т-образна линия, Измервателни инструменти за шиене

 0

3.17лв. 5.78лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w241866

Характеристики:

【Многофункционален дизайн】 богат на функции акрилна Т-образна линия - това е мултифункционален инструмент, който може да се използва за много цели.Нейната уникална Т-образна форма позволява точно измерване и лесно да се прави линии.

【Здрав материал】 Тази линия е изработена от висококачествен акрил, трайни и трайни.Тя небьющаяся и могат да бъдат използвани повторно без деформация 【Ясни обозначения】Владетел е ясен и лесно разбираем наименования, включително и сантиметри, инча и ъгли.Тя дава възможност за точно измерване и точно да рисува това, което я прави незаменим инструмент за студенти, артисти и професионалисти.

【Удобно захващане】 Ергономичен дизайн линия на предоставя удобен за хващане, осигуряване на точно и стабилно управление по време на употреба.Тя намалява умората на ръката и осигурява гладкост и точността на линии или гънки.

【Портативен и лек】 Тази акрилна Т-образна линия е с компактни размери и лек дизайн, което улеснява переноску и съхранение.

Спецификация:

Името на детайли: Т-образна линия

Материал: акрил

Размер: Многофункционална

Съдържание на опаковката:

1x богат на функции акрилна тройната линия

Забележка:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, представени на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и яркост на светлината.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.


Технически характеристики

  • Тип > Състав
  • Произход > Континентален Китай
  • Използването на > Плетене
  • Материал > Пластмаса

Коментари (0)

Добави мнение