Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Форма За Леене на Бижута Великденски Яйца Силиконова Форма на Холографска Форма От Смола, за САМ Ключодържатели С Перезвоном Вятър Украшение, Висулка

 0

13.41лв. 27.37лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w243841

Характеристики:

OOTDTY

Форма от смола е с дизайн на повърхността, което позволява на окачването от смола отразяват слънчевата светлина и създават цветна светлина върху повърхността.

Здрава и множество форма, изработен от силиконовата смола, добре обработени, леки, гъвкави, лесно се отстранява, здрав, лесно е деформиран, моющаяся, много дълъг живот и множество.

Можете да добавите сухи цветя, пайети, пигменти и глиттеры или всякакви бижута, които харесвате, за да създадете уникални орнаменти или висулки.Можете да покани семейството и приятелите си да се присъединят към проекта САМ.

Тези форми от епоксидни смоли са широко използвани и годни за производство на ключодържатели, обеци, висулки и накити с ръце.

Чудесен подарък, окачване от полимерна форма може да се използва като подарък за приятелите, семейството и други любители на занаяти собствените си ръце.

Технически характеристики:

Материал: силикон

Цвят: син / черен / прозрачен

Размер: прибл. 14.3x21.3cm/5.63x8.38inch

Комплектът включва:

1x силиконова форма

Забележка:

Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване, се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.


Технически характеристики

  • Търговска марка > ANENG
  • Номер на модела > Силиконова форма за великденски яйца
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Силиконова форма за великденски яйца
  • Тип продажба на едро > no
  • Тип комплект > no

Коментари (0)

Добави мнение