Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Антифризы и охлаждащи течности 258 мл Система за охлаждане на охлаждащата течност за автомобил, Универсална охлаждаща течност за автомобили, камиони

 0

16.82лв. 24.04лв.

Почистване и поддръжка на автомобили

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w2853

Нашият антифриз осигурява безпроблемна работа на двигателя.Този лесен за използване продукт, който осигурява безопасен и удобен старт на вашия автомобил, ви позволява избягване на скъпи ремонти на двигателя и да се насладите на безпроблемно шофиране.

Спецификация:

Тип на проекта: Охлаждаща течност антифриз

Обем нето: 258 мл

Срок на годност: 3 години

Основна функция: Той може ефективно да се намали температурата на кондензация и температурата на студената филтриране на дизеловото гориво, подобрявайки по този начин низкотемпературную текучество на дизелово гориво.

Да, този продукт е добре катализира дизелово гориво на широката и тясна фракции.

Списък на опаковки:

Охлаждаща течност антифриз * 1

Повече за продукта

1. Намаляване образуването на конденз: Този антифриз може ефективно да се намали температурата на образуване на кондензат и температурата на филтриране на студена гориво, за да гарантират плавен студено стартиране на двигателя при всякакви метеорологични условия.Независимо от това, дори и да сте в условия на екстремни температури или в различните региони, този антифриз да реши вашите проблеми.

2. Максимална ефективност: Повишаване на текучеството на затенителя, нашият антифриз ускорява разход на дизелово гориво, поддържа стабилна работа на двигателя и улеснява филтриране на дизеловото гориво.Адсорбция на кристални повърхности предотвратява натрупването на замърсяващи вещества, като същевременно осигуряват стабилност и дълъг живот на вашия двигател.

3. Просто се грижат за двигателя: Защита на двигателя от замръзване и корозия, без много усилия.Добавете ни продукт на вашият дизелов резервоар в съотношение 1: 1000, без да се изисква оборудване или персонал.Просто и удобно решение за беспроблемного поддръжка на автомобила.

4. Универсална съвместимост: Този антифриз, подходящ за всички дизелови превозни средства, включително дизелов suv / лек автомобил / търговска автомобил, камион, крупногабаритный камион, автобус и т.н. С помощта на този продукт вие ще можете да се насладите на удобството и на сигурността, независимо от това, какъв модел, който използвате.

5. Практичен подарък: Уверете се, че колите на вашите близки защитени този антифриз, чудесен подарък за някой, който живее в по-студените региони или на улицата.Той също така е идеален за лична употреба и предпазва от замръзване.Интелигентен и практичен избор.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение