Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Течност за ремонт на автомобилни фарове, 30 мл, средство за възстановяване на фарове, Чисти за ремонт на автомобили, мотоциклети и др

 0

13.76лв. 19.66лв.

Почистване и поддръжка на автомобили

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w2924

Кажете сбогом на пожълтяване и мъгла и подобри видимостта.Нашето супергидрофобное покритие ще възстанови прозрачността на обектива фаровете си, което е идеално за електрически превозни средства.

Технически характеристики:

Обем нето: около 30 мл

Приложение: автомобилни фарове, прозорци, стоп-светлините, фарове за мъгла, мигачи, фарове за заден ход

Опаковъчен лист:

1 бр. полироли за ремонт на фаровете

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни измервания, направени на ръка, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Повече за продукта

1. Поддържайте чистота и сигурност: Тази течност за ремонт на автомобилни фарове може да се възстанови чистотата на вашия фар, се подобрява видимостта на пътя и се защитават ви от злополуки.

2. Спасителят на фаровете: Тази течност за ремонт на автомобилни фарове може да се възстанови яснота и блясък на фар чрез премахване на щетите от слънце, прах и други замърсители.Той също образува супергидрофобное покритие, което действа като бариера от лошото време, дъжда и uv лъчи, като предотвратява повторното избледняване на фаровете.

3. Подобрени характеристики на: съживете шофиране с помощта на нашата течност за ремонт на фаровете.Премахване на надраскване, размазване и пожълтяване, за да се подобри видимостта, да се удължи срока на експлоатация на фаровете си и да ги направи по-ярка за по-безопасно шофиране.

4. Възстановяване и защита на фаровете: Нашата течност за ремонт на автомобилни фарове ефективно възстановява светоотдачу вашия автомобил, премахване на мараня на линзе фарове.Той също така защитава фарове от по-нататъшно увреждане, осигуряване на висока прозрачност на нови фарове и ясна видимост на пътя.

5. Широко приложение: За по-ясна видимост и по-безопасно шофиране опитайте нашата течност за ремонт на автомобилни фарове.Лесно нанесете разтвор на гъба, почистете фаровете на вашия автомобил, мотоциклет или электромобиля и се наслаждавайте на възстановената яркост и ефективност.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Обем на продукта > Същността на ремонт

Коментари (0)

Добави мнение