Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Син ергономична дръжка, стъргало с връх от волфрамов карбид - преносим гъвкав инструмент за премахване на тампони и ръжда (1-1 / 4 инча)

 0

27.02лв. 37.84лв.

Почистване и поддръжка на автомобили

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w3167

1-1/4in Стъргало Син Ергономична Дръжка Връх От Волфрамов карбид Преносими Универсално за Премахване на Ръжда Тампони

Характеристика: 1. Широко приложение: Може да се използва за премахване на тампони, справки, ръжда, лак, лепило, бетон, миди, метални образувания и много други с различни видове повърхности.

2. Универсално предназначение: Тежкотоварни стъргало може да се използва не само за почистване на автомобилни двигатели от прах, облекчаване на ръжда с спирачни дискове, но и за шлайфане на различни детайли.

3. Важна забележка: Скребковый инструмент не трябва да се използва за премахване на стъкло или като скрепер за предното стъкло, внимателно използвайте за алуминий, за да не се надраскат повърхността.

4. По-остър е края на човката: всички краища на земята точно, което осигурява изключителна точност на работа, увеличава ефективността на работа и дълготрайност.

5. Здрава конструкция: Стъргало изящно изработен е от желязо и силициев карбид с висока здравина и твърдост, му е лесно да се деформира или повреди.Лека и компактна за удобно носене.

Спецификация: Тип на продукта: Твърдосплавен стъргало 1-1 / 4 инча

Материал: желязо + волфрам карбид

Приложение: Универсално, за премахване на прах от автомобилни двигатели, спирачни дискове, шлифоване на различни детайли и т.н.

Осъществяване Списък: 1 Твърдосплавен стъргало 1-1 /4 инча

1) Ние приемаме Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна система ескроу.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка.

4. Представените изображения не съответстват на реалния продукт и са дадени само за справка.

5. Времето за обслужване се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни. времето може да варира, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не сте получили своята пратка в посочения период, моля свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Ние, търговец, не е облагаем вносни мита, отговорността за това се носи от купувача.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

9. Купувачът, моля, предоставете cpf или cnpj, за вас ще бъде по-добре да си по-бързо.Благодаря

Връщане и возмещаемая сума


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение