Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

200ШТ WS2812B RGB LED Чип 5050SMD Бяла Печатна Платка WS2812 С Индивидуален Адрес Пиксела Чип DC5V

 0

12.49лв.

Компютърна периферия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w3259

200ШТ WS2812B RGB led чип 5050SMD бяла печатна платка WS2812 с индивидуално адресуемыми пиксели чип DC5V

Интелигентна защита от обратно свързване на обратната връзка на хранене няма да навреди на чип.Схема за управление на IP използва общ източник на захранване с led точков източник на светлина.

Схемата за управление и чип RGB интегрирани в комплектен компонент 5050 за формиране на пълноценна външен управител на пиксела.

Вградена схема за формиране на сигнала, във всяка точка на пикселите приема сигнал след образуване на формата на сигнала и след това го изхвърля, за да се гарантира, че нарушаването форми на линеен сигнал, не ще се трупат.Вградена схема за нулиране при включване и изключване на захранването.

Три основни цвята всеки пиксел осигуряват показване на яркостта на 256 нива, осигуряват цялостно представяне на истински цветове в 16 777 216 цвята, както и честотата на сканиране е не по-малко от 400 Hz / s.

Сериен каскадно интерфейс може да приема и декодира данните на гранична линия.Когато предаването разстоянието между всеки две точки е по-малко от 5 метра, не е необходимо да се добави някаква схема.

При честота на опресняване 30 кадъра в секунда брой на каскадите е не по-малко от 1024 точки.

Скорост на предаване на данни може да достигне 800 Kbit/s.

Цвят на подсветката се отличава с висока стабилност и рентабилност.

Основните области на приложение

Led пълноцветен светещ символен венец, led пълноцветен модул, led пълноцветен гъвкава светлинен панел, силна светлина панел, led тръби огради.

Led точков източник на светлина, led пиксельный екран, led екран със специална форма, различни електронни продукти, витрина за електрическото оборудване.

Материал: пластмаса

цвят: бял

Съдържание на опаковката:

200 led чипове WS2812B RGB

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Тип > Кабелен адаптер
  • Произход > Континентален Китай
  • Съдържание на пакета > ДА

Коментари (0)

Добави мнение