Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Вентилатор за охлаждане на игралната конзола Външен охлаждащ вентилатор конзола със синя led подсветка, захранван от USB, Мощен вентилатор за охлаждане с USB изход

 0

24.90лв. 49.80лв.

Игри и аксесоари

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w3528

Охладете своята конзола с помощта на нашия висококачествен охладител за игрови конзоли.Този охладител е проектиран по такъв начин, че да се плътно към хост, и се състои от блок с охлаждащи вентилатори, който осигурява ефективно охлаждане, без никакъв шум.Той е лесен за употреба и не се нуждае от окабеляване.Освен това подобрява игрите и добавя игрова атмосфера.

Спецификация:

Име на продукта: USB radiator

Цвят: черен

Номинално напрежение: 5 v

Ток: 1,5 А

Интерфейс: захранващият кабел USB

Изход: USB

Механизъм на вентилатора: 3 предаване

Светодиод: син led индикатор

Списък:

1 x охлаждащ вентилатор

Прочетете повече за продукта

1. Повишена трайност: 3 ефективни високоскоростни фен на нашия вентилатора за охлаждане работят за по-бързо отвеждане на топлината, идваща хост, повишаване на производителността на устройството и удължаване на живота му.

2. Иновативен USB-изход: с нашите охлаждащ вентилатор вие не само ще усетите лек бриз, но и да зарежда други свои приспособления чрез USB порт.Не губете достъп до всеки USB порт, пребиваващи на комуникация.

3. Излъчва синя led индикатор ще Подобри вашето изживяване с помощта на нашия охлаждащ вентилатор, който излъчва синя led индикатор.Подобрете настроението и усещане за вашата игрова конзола, която напълно отговаря на вашия стил, като същевременно прохладата и защита.

4. Абсолютно бесшумность Благодарение на използването на съвременни технологии този охлаждащ вентилатор работи с едва слышным звук.Той е идеален за създаване на спокойна атмосфера по време на работа или почивка.Неговата компактна конструкция ви позволява да го поставите на всяко място на бюрото

5. Лесна инсталация: Спестете време и енергия с помощта на нашия охлаждащ вентилатор, който лесно се свързва с горната част на вашата конзола и лесно се свързва към USB, без използване на допълнителни адаптери.


Технически характеристики

  • Търговска марка > Луксозният
  • Произход > Континентален Китай
  • Съвместим марка / модел > Sony
  • Номер на модела > за PS5 slim

Коментари (0)

Добави мнение