Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Комплект гуми за спешни оцеляване при переломе ръце, крака, палеца, 4 гуми, 2 адгезивных бинт, комплект за сладки преносими средства за първа помощ

 0

7.60лв. 33.22лв.

Сигурност и защита

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w3855

Комплект гуми за спешни оцеляване при переломе ръце, крака, палеца, 4 гуми, 2 комплекта адгезивных бинтове, за многократна употреба с преносими средства за първа помощ, подходящ за рязане

Име на продукта: Комплект гуми

Категория: Средства за първа помощ

Материал: пяна + алуминиева плоча

Спецификация: 1,37 инча + 9 + 18 инча + 36 инча

Подходящ за спешна фиксация на фрактури на ръцете, краката, пръстите и т.н.

Характеристики: за многократна употреба, могат да бъдат планирани резитба, лек и преносим

Сценарий за използване: спортни занимания на открито, спасение, оцеляване при извънредни ситуации

Описание на продукта

【1. Висококачествена поддръжка】Гума Aid Капитан осигурява изключителна подкрепа, благодарение на своята здрава конструкция.Изработени с помощта на лесно ядро от алуминиева сплав, тя се поставя между два слоя пяна със затворени пори, осигурявайки стабилна подкрепа при напускане преди или след кастинг.

【2. Гъвкавост и приспособяване】 Нашата гума е разработена с оглед на възможността за адаптация.Може лесно да изрежете по всякакъв размер с помощта на обикновени ножици.Освен това, той е достатъчно гъвкав, за да могат да се променят при различни наранявания или удобно да се съхранява, когато не се използва.

【3. Водоустойчив и лесен за поддръжка на】Гума Aid Капитан, със затворени пори и непроницаем вспененной повърхност е напълно водоустойчив, което улеснява нейното почистване и дезинфекция.Освен това, тя е радиопрозрачной, че дава възможност за провеждане на рентгенови снимки без отнемане на гуми.

【4. Лек и преносим】 Този комплект се състои от четири гуми с различни размери (36 "X 4,3", 18 "X 4,3", 9 "Х 4,3", 4 "X 1,7"), две ролки тиксо и своята практика за закрепване.Залепваща лента, предназначена за лесно перевязывания и перевязывания, повишава функционалността на гуми.Всички компоненти са внимателно опаковани в подпругу, което осигурява цялостно и удобно решение за спешни ситуации.

【5. Професионалисти доверие】Гума Aid Mate - това е най-добрият избор за широк кръг специалисти по целия свят.Нашата гума, която се ползва с доверието на служителите на бърза помощ, военни, лекари, спортни треньори, ски патрули, екипи, спасители в природата, любители на активната почивка, яхтсмены, инженери по безопасност и ветеринарните лекари, е доказателство за професионално качество и надеждност.

Опаковката е включена

1x шина за пръсти

1x гума 9 инча

1x гума 18"

1x гума 36 инча

1x Чанта за съхранение

2x Адгезивный превръзка


Технически характеристики

  • Сценарии на употреба > проучване на спортове на открито, спасението, оцеляване при извънредни ситуации
  • Произход > Континентален Китай
  • Спецификация > 1.37in+9in+18in+36in
  • Категория > средства за първа помощ
  • Тип 2 > Грижа за фрактури
  • Търговска марка > BearHoHo
  • Характеристики > За многократна употреба, Може да се отреже, Лек и преносим
  • Тип 1 > определяне на ставите
  • Материал > пяна + алуминиева плоча
  • Име на продукта > Комплект гуми
  • Подходящ за > паник фиксация на фрактури на ръцете, Крака, с пръсти, и други

Коментари (0)

Добави мнение