Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Визитка С Телефонен Номер на Автомобила Преносим Автомобилен Стайлинг Временна Парковочная Карта Park Stop За SAAB 93 95 900 9000 9 5 93X 95X Hirsch Aero 900S

 0

7.40лв. 16.44лв.

Аксесоари за интериора

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w398836

1. Натиснете, за да промените номер: едно кликване можете да сменяте показване и скриване на брой за една секунда, че може да защити неприкосновеността на личния живот на потребителя. 2. Материал за защита на околната среда ABS: Използването на материали за защита на околната среда ABS, структурна стабилност, устойчивост на високи температури, устойчивост, трудна деформация. 3. Елегантният и компактен: Много нежен и прекрасен, малък корпус, не ще загораживать линия преглед; плавна форма на корпуса и красива дъга, както и на случайно съвпадение с вашия автомобил. 4. Дизайн на номер стикери на выдвижном кутия: Има 4 групи (0-9) магнитни стикери с номера, можете свободно да състави свой собствен номер на мобилен телефон.

Как да използвате:

1. Използвайте поставена тук детайл за демонтаж, отворете офис с номера. 2. Вмъкване на номера на мобилни телефони в скоба, и те могат да бъдат пряко под набор от ръце. 3. Карти могат да се включват / изключват.

Спецификация:

Тип: Временни места за паркиране, карти Материал: PC + ABS

Количество: 1бр


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип изделия > Помощ При паркиране
  • Тегло на продукта > 100g
  • Кабелен > Безжични устройства

Коментари (0)

Добави мнение