Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Парковочная Карта На Колата Двойка Кукли Жаропрочный Регистрационен Номер Прекрасната Декорация На Таблото С Лепкава Орнаменти Превозни Средства За Мъжете Жените

 0

8.48лв. 10.60лв.

Аксесоари за интериора

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w403637

Това е най-доброто и трайно украса лесно се повреди или да се деформира, което го прави идеален за продължителна употреба в колата си.То ще привлече вниманието на своя уникален и модерен дизайн, като индивидуалност на вашия автомобил.Благодарение на това по време на дълги семейни пътувания никога не е скучно.

Спецификация:

Име: Временна парковочная карта

Материал: ABS

Тегло: около 100 г

Размер на опаковката: около 15 * 10 * 8 см (5.90*3.93*3.14 инча)

Опаковъчен лист: 1 * Паркинг регистрационен номер

Забележка:

Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на камерата има разлика в цвета на продукта.

Поради ръчно измерване има грешка в размер на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Гарантирана трайност: Това украшение на арматурното табло на автомобила изработено от топло-устойчиви материал ABS, поради което от него лесно се повреди или да се деформират.Той запазва своето очарование, не выцветая, което го прави издръжлив допълнение към декора на вашия автомобил.Възползвайте се от трайни украса и подчертайте стила на интериора на вашия автомобил с помощта на този незаменим аксесоар на арматурното табло.

2. Атрактивен декор на арматурното табло: ще Подобри външния вид на салона на колата си с помощта на тези атрактивните автомобилни бижута.Уникален дизайн регистрационен номер в съчетание с очарователен интериор под формата на кукольной отношение и изискан детайл създават привлекателно и която привлича вниманието на оформление на арматурното табло.

3. Лесна инсталация: Нашето автомобилно декорация за арматурното табло осигурява безпроблемна инсталация, благодарение на бесследному приклеиванию отдолу.То няма да навреди на колата, осигурявайки безпроблемна експлоатация.

4. Разнообразно приложение: направете изявление с помощта на тези творчески разработени автомобилни бижута.Идеални за различни видове превозни средства, включително камиони, картинги, състезателни автомобили и ванове.Выделяйтесь от тълпата и придайте уникален завършек на таблото на вашия автомобил.Джипове и модели на други марки автомобили също могат да се насладят!

5. Уникален подарък: независимо Дали става дума за празници, рождени дни или по всеки друг повод, това е украса за колата ще се превърне в чудесен подарък, който выразит вашата любов и грижа за вашите приятели и семейство.Той е лесен за инсталиране и подходящи за повечето приборных панели, давайки на всеки автомобил чар и нотка на индивидуалност.


Технически характеристики

  • Широчина на продукта > 10cm
  • Тегло на продукта > 100g
  • Тип изделия > Помощ При паркиране
  • Височина на продукта > 8cm
  • Вид на материала > ABS
  • Дължина на продукта > 15cm
  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение