Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

50 мл трайно средство за полиране на автомобилни фарове, средство за премахване на драскотини, Ремонт, обновяване, Комплект за възстановяване на фарове, Автоаксесоари

 0

9.40лв. 24.11лв.

Почистване и поддръжка на автомобили

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w4155

Възстановете вашите фарове предишната си слава с помощта на нашето покритие за фаровете.Ефективно премахва мръсотия, облачно и жълта мъгла, подобряване на яснота, яркост и обзорность.Устойчив лъскав блясък, без да уврежда околната среда.Спестете от разходите за поддръжка и увереност, за да управлявате превозното средство.

Спецификации.:

Име на продукта: Течност за полиране на автомобилни фарове

Обем: 50 мл

Срок на годност: 3 години

Опаковъчен лист:

Спрей за течност за ремонт на автомобилни фарове * 1

Повече за продукта

1. Мощно почистващо действие: Нашият течен спрей за ремонт на автомобилни фарове има интензивно пречистващата формула, която лесно се премахва мръсотия, мътна и жълта мъгла с незначителното фаровете.Стани свидетел на миг възстановяване на блясък и яснотата на светлината на фаровете си, като съвсем нови.

2. По-добра видимост, по-безопасно шофиране: Нашият спрей за ремонт на автомобилни фарове - идеалното решение за подобряване на разделителна способност, яркост и видимост на вашия фар.Насладете се на безопасни пътувания дори на тъмно или при неблагоприятни метеорологични условия.

3. Екологично най-безопасният избор: Нашият спрей за ремонт на автомобилни фарове представлява чисто и еко-приятелски решение за възстановяване на вашия фар.Благодарение на нашата формула, която не съдържа замърсители, не е нужно да се притеснявате за опасностите за околната среда или за токсичност.

4. Невероятно траен блясък: Достигне трайно висок блясък, без излишни движения!Нашата течност за ремонт на автомобилни фарове премахва окисляването и пожълтяване, осигурява отлична оптична прозрачност и може да запази този изцяло нов блясък на до 3 месеца.

5. Защита и възстановяване на фарове: Този спрей не само предпазва фаровете от излагане на слънце и вода, но също така премахва драскотини и удължава живота на фаровете си, докато спестяване на разходи за поддръжка.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение