Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Сгъваем Удължител за безжични прахосмукачки Дайсън V7 на V8, V10 V11, резервни части и аксесоари

 0

41.16лв. 51.44лв.

Блинницы

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w41821

Сгъваема Удлинительная Пръчка За Безжични Вакуумни Части И Аксесоари Дайсън V7 На V8, V10 V11

ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ: Нашите сгъваеми вакуум дюза съвместими с аксесоари за подмяна на акумулаторни прахосмукачки Дайсън V7, V8, V10, V11, което ги прави идеално подходящи за всички модели.

УЛЕСНЯВА ПОЧИСТВАНЕТО: ЗА разлика от традиционните пълнители, нашата сгъваема и сгибаемая дизайн позволява почистване на помещенията, не стягане на тялото и не травмируя долната част на гърба.Кажете сбогом на физическа умора и поприветствуйте лесно почистване.

За БЪРЗО ИНСТАЛИРАНЕ: Замяна наставка с быстроразъемным ключ-бутон за бърза и лесна настройка, която ви позволява в най-кратки срокове да се върнете към сутерена.

Скоба за закрепване на аксесоари: Просто поставете вакуумна стяга в изменението на удлинительную тръбата и инсталирайте необходимата чистящую главата, че ще ви спести време и ще ви помогне да произвеждат по-ефективно почистване.Хонорар спусъка куката освобождава ръцете си и пръстите си, спестявайки им от спазми, улесняване на работата на дома.

Материал: пластмаса

цвят: както е показано на фигура

Съдържание на опаковката:

1 х сгъваема тръба

1 х конзола

1 х заключване

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Мощност (W) > 50 W
  • Търговска марка > Cikuso
  • Напрежение (V) > 220 В
  • Произход > Континентален Китай
  • Функция > Мокри и сухи

Коментари (0)

Добави мнение