Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Спрей за покриване на автомобила Высокозащищенный спрей за полиране на колата, за да проверите за грижа за автомобила мек покрив Туристически къмпинг RV suv

 0

32.97лв. 47.10лв.

Почистване и поддръжка на автомобили

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w5475

Основни моменти:

1. Съвременна формула: Благодарение на обширния си действие дълбоко почистване, то е средство за почистване на автомобилни покрития ефективно премахва петна и замърсявания, причинени от фактори на околната среда, със защитно фолио, връщайки се на първоначалната яркост и блясък на покритие на вашия автомобил.

2. Възстановяване на матирано покритие: Насладете се на дългосрочната защита с помощта на нашите инструменти за почистване на автомобилни покрития, което причинява матирано покритие.Той е идеален за поддържането на оригиналната текстура и ефект мат или гланц фолио на гърба на вашия автомобил, без да причиняват никакви повреди и не оставя следи.

3. Почистете и защитете: осигурете дълъг живот на вашия автомобил с помощта на нашият лесен и бърз средства за почистване на автомобилни покрития.Тази мощна формула не само премахва мръсотията, но и предпазва покритието от по-нататъшно увреждане.Репаративната свойства осигуряват възможност за ефективно почистване и полировку, благодарение на което колата блести като нов.

4. Разширено отстраняване на мазнини: С лекота елиминират устойчиви замърсявания и прах с помощта на това средство за почистване на автомобилни покрития.Спрей го и го почистете, за премахване на мазнини, гуано, мръсотия и други нежелани следи.Универсален и ефективен, придава траен блясък за защита на боята на колата си.

5. Широко приложение: Почистете вашия туристически къмпинг, suv, камион, кола, широко използван микробус и автомобил с мек покрив с помощта на това средство за почистване покритие.

Уверете се, че той ефективно премахва мръсотия, прах, разводи и мазнини, придавайки на вашия автомобил блестящ и безупречен външен вид.Идеални за редовно използване при пътуване на работа, туристически преходи и много други.

Лесно почистване и възстановяване на защитно покритие на вашият автомобил с помощта на нашия спрей за почистване на автомобилни покрития.Ефективно премахва мръсотията и гуано, без да уврежда повърхността на покритието.

Спецификация:

Име на продукта: Комплект за почистване и грижа за невидима автомобилната дрехи

Технически характеристики на: 2 бр.

Чист обем: около 260 мл * 1

Тип: препарат за почистване на решение за грижа

Приложими модели: Универсален

Функция: увеличаване на яркостта

Опаковъчен лист: 1 бр. * Спрей за покриване на автомобила

БЕЛЕЖКА:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни измервания, направени на ръка, се допуска разликата в размер на 1-2 виж


Технически характеристики

  • Тегло на продукта > 500g
  • Сертифициране на входящи тестове > ce
  • Номер на модела > Спрей за покриване на автомобила
  • Произход > Континентален Китай
  • Обем на продукта > решение за грижа

Коментари (0)

Добави мнение