Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

16 Бр. Прозрачна система за съхранение на кутии, многоразмерный мениджър кутии, управление на класификацията за десктоп офис компютър

 0

51.89лв. 76.30лв.

Аксесоари и органайзер

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w6410

Система за съхранение на прозрачни чекмеджета 16 бр., многоразмерный мениджър кутии, управление на класификацията за десктоп офис компютърни 1. Разпространение на продуктите си в различни папки, за да е на работния плот е чисто и подредено.Вие също така ще можете бързо да ги намерите.

2. Лесна употреба: може да го поставите на бюрото или в выдвижном кутия.Той е много гъвкав.

3. Широк спектър на приложение: може да се използва за съхранение на козметика, канцеларски материали, съдове, бижутерия, никаква всячины и т.н. Осигурете ви спретнато работно бюро далеч от хаотичен живот!

4. Детайли дизайна на: нескользящая конструкция позволява приплъзване на кутията в чекмеджето при отваряне и затваряне на чекмеджета.Дизайн със заоблени ъгли предотвратява случайни драскотини по кожата.

5. В комплекта са включени кутии за съхранение на 4 размери, подходящи за различни проекти.Той е подходящ за сортиране на канцеларски материали и поставянето им на масата или в кутия.Ще ви позволи бързо да намерите необходимите инструменти.

Цвят: прозрачен

Материал: пластмаса

Съдържание на опаковката:

16 прозрачни кутии за съхранение на различни размери (аксесоари, както е показано на снимката)

Само посоченото съдържание на кутията, други стоки, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение