Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

На вентилатора-охладител телефон, регулируема, радиатор, телефон, съвместим със смартфони 4,5-6,7 инча, преносими регулируема безшумен вентилатор-охладител &

 0

13.83лв. 27.67лв.

Игри и аксесоари

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w6934

Описание:

Фен-радиатор за мобилен телефон Cooler - практичен аксесоар слот за смартфон, която осигурява висока ефективност на охлаждане и много функции.

Спецификация:

Заглавие: Фен-радиатор за мобилен телефон Cooler

Материал: TPU

Цвят: черен

Размер: около 6 * 8* 1 см/2.36*3.15*0.39 инча

Съвместим с: iOS/телефони с размер 4-6,5 инча

Стил:

A. Подключаемая зареждане

B. USB батерия (безжичен)

Тегло: около 40 гр

Опаковъчен лист:

1 * Вентилатор за охлаждане на мобилен телефон Radiato

Вижте повече детайли за продукта

1. Бързо охлаждане: Разработен с 9 ножове, вентилатор за ефективно разсейване на топлината, охладител за мобилен телефон използва върхова технология със скорост 6000 об / мин, осигурявайки незабавно охлаждане за игри.

2. Много функции: Проектиран за лекота на използване в различни случаи, радиатор мобилен телефон е не само ефективен вентилатор-интеркулер, но и устойчиво на притежателя поставка за телефона, лек и преносим за носене навсякъде.

3. Плътно прилегайте: Охлаждащ смартфон е проектиран с регулируема конструкция ключалката, която е съвместима с повечето iOS / телефони 4,5-6,7 инча и прилепен за равномерно разсейване на топлината.

4. Led осветление RGB: Оборудван е с цветна led подсветка RGB, вентилатор, охладител за мобилен телефон изглежда готино, демонстрира своя уникален стил, идеален за декоративни аксесоари за телефон и изненадва приятелите си.

5. Охлаждайте в продължение на дълго време: Радиатор за охлаждане на телефона е wi-fi и удобен за игри, снабден с акумулаторна батерия с голям капацитет с капацитет от 500 mah, който поддържа USB зареждане може да работи дълго време.


Технически характеристики

  • Търговска марка > Луксозният
  • Произход > Континентален Китай
  • Съвместим марка / модел > Steam
  • Тип аксесоари > Антена

Коментари (0)

Добави мнение