Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Хубава бистра вода сак за ръце, чанта за топла вода, Мультяшная бутилка за пълнене с вода, водене жив холодостойкость, Мека, топла вода сак 350 мл

 0

1.49лв.

Стоки за дома

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w7296

Описание:

1. Очарователен дизайн: Скъпа топло за ръце с участието на множество забавни анимационни герои, което го прави игриво аксесоар както за деца така и за възрастни.

2. Поддържане на топлина: Този продукт може ефективно да задържат топлината по-дълго време, което ви гарантира топлина през зимата.Способност за поддържане на водата топла в продължение на дълго време, което го прави изключително практичен и надежден.

3. Сигурност и дълготрайност: Тази топло е направена от висококачествен мек материал, безопасни за контакт с кожата.Тя е здрава и е предназначен за многократно използване, осигуряване на икономично решение, за да осигури топлина и комфорт.

4. Лесна употреба: Процес на пълнене с вода е лесно и не изисква напрежение.С него лесно, което гарантира, че всеки може да го използвате с минимални усложнения.

5. Защита от студ: Освен осигуряване на топлина, тази чанта за гореща вода, предназначени за защита от студа.Превъзходна изолация предпазва от проникване на студа, осигуряват така необходимата топлина и комфорт.

Характеристики:

Материал: PVC

Цвят: както е показано на фигура

Размер: 12*18 cm

Комплектът включва: 1 бр. пакет за топла вода

Забележка:

1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 mm.

2. Тъй като различни компютри показват различни цветове, благодаря за разбирането, действителния цвят на продукта може да се различават малко от изображението.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение