Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Въртящ се на 360 ° Притежателя химикалки, Кутия за съхранение на моливи с Голям капацитет, Настолен Органайзер, Канцеларски материали, Ученически пособия

 0

1.42лв. 2.63лв.

Аксесоари и органайзер

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w7682

Спецификация:

Име на продукта: Държач за химикалки

Материал: пластмаса

Цвят: бял / розов / зелен / виолетов

Размер: 12,7 * 13,5 cm

Опаковъчен лист:

1 * Държач за химикалки

Съвети:

1. Ние ви предлагаме най-добрите продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси, моля, уведомете ни и ние ще решим ги колкото се може по-скоро.Много ви благодаря.

2. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.

3. Поради разлика в ръчни измервания са възможни малки разлики в размера.

4,1 инч = 0,39 инча.

Конструкция с висока капацитет: Този въртящ се държач за химикалки е по-голяма капацитет и може да побере голям брой писалки, моливи, авторучек и други офис консумативи, като работния плот на вашия офис по-спретнато и организираната.

завъртане на 360 градуса: Уникален дизайн дава възможност за това на притежателя на дръжката се завърта на 360 градуса, така че можете лесно да получите достъп до необходимите ви канцелярским принадлежностям по всяко време и да подобрят ефективността на своята работа.

Многофункционална преграда: Вътрешна част на притежателя на химикалки изпълнена с множество прегради, които могат да се класифицират и съхраняват в съответствие с различните видове канцеларски материали, което прави вашите канцеларски по-упорядоченными и улеснява тяхното търсене.

Висококачествени материали: Изработен е от висококачествена пластмаса, здрав и издръжлив, него не е лесно да се деформира, не се напуква и не обесцвечивается след продължителна употреба.

Лесен и модерен външен вид: на Външен вид е лесна и моден, подходящ за различни офисни дейности, не само практични, но и подобрява цялостната естетика на офис на работния плот.


Технически характеристики

  • Търговска марка > ДЖЕСДЖЕЛИУ
  • Стил > Европа
  • Размер > 12.7*13.5cm
  • Форма > Кръг
  • Материал > Пластмаса
  • Произход > Континентален Китай
  • Тип > Държачи за химикалки

Коментари (0)

Добави мнение