Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Масло от машини, смазани, бягаща пътека, лесен за използване, Точен апликатор, Мултифункционален не оставляющее петна масло за шевна машина с обем 7 мл.

 0

14.93лв. 33.18лв.

Украса, почистване и защита

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w7822

Това висококачествено масло за вышивальных машина притежава висока пропускливост л и премахва шум на триене без никакъв дразнещ мирис.Това масло е подходящ за електрически автомобили, мотори и състезателни писти и е идеален за тези, които обичат да пътуват или без опасения се изпращат в командировка.Осигуряване на непрекъсната работа на вашата машина, без излишни неприятности.

Име на продукта: Масло за шевни машини

Технически характеристики: 200 мл

Размери на продукта: (приблизително) 4,5x18,4 см / 1,77x7,24 инча

Тегло: приблизително: 158 гр

Списък:

масло за шивашка машина * 1

Научете повече за продукта

1. Мощна формула: Опитайте ненадмината производителност с нашите масло за шевни машини, което е быстродействующую микромолекулярную структура, осигуряваща добро смазване и висока пропускливост.

2. Удължаване на срока на експлоатация: Използвайте нашето масло за шевни машини за ефективно предпазване от образуване на ръжда и премахване на шум от триене, намаляване на необходимостта от техническо поддържане и удължаване на срока на експлоатация на оборудването.

3. Няма мирис, когато се прилагат: Насладете се на процеса на шиене с нашите ароматно масло за шевни машини.Нашата формула не съдържа острата миризма или дразнещи вещества, осигуряване на вашата безопасност и здраве.

4. Широко приложение: Идеално за смазване на верижни предавки, мебели, детски играчки, турбо замъци, вентилатори, както и електрически автомобили, мотори, писти и шевни машини.

5.Travel Удобство: Това масло за шевни машини удобни за носене с вас навсякъде.Компактен и лек дизайн я прави удобна за пътуване.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение