Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Празна книга с рецепти, записвайте си в бележника, е книга с рецепти, дневник, отметката в които корици за семейни рецепти, подарък за Деня на майката

 0

14.60лв. 20.87лв.

Бележка книги и тефтери за записи

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w8884

Нашата е книга с рецепти, в които корици има красив дизайн, оформление и здрава водоустойчива полипропиленовую корицата.Създаване на готварска книга, същата уникална, тъй като вашето кулинарно пътешествие!Това е идеален подарък за приятели или семейства, които обичат да готвят.Вдохновитесь и организирайте работата си с тази книга рецепти.

Характеристики.

Размер: 8,5 инча

Материал: хартия

Тегло: 250 г

Опаковъчен лист:

Празни кулинарни книги за семейни рецепти X1

Повече за продукта

1. Лесен за използване: В тази празна една готварска книга има място за имена рецепти, съставки, инструкции и бележки, което улеснява воденето на счетоводството рецепти.Конструкция със спирала обвързани улеснява плоски съхранението и използването на справочни материали за приготвяне на храна, което го прави кухненски инструмент за амбициозните домашни готвачи.

2. Организиран начин на приготвяне: получите пълен контрол над вашата система за подаване на рецепти, с помощта на потребителски категории празни готварски книги.Можете да напишете своите собствени категории на пет празни раздели-разделителях и да оцени сложността на рецептата.120-страници съдържание, улеснява намирането на правилните ястия, както и шаблони, шрифтове medium кухня осигуряват красив дизайн.

3. Започнете вашето кулинарно пътешествие: напишете вашите лични рецепти в нашата празна готварска книга, за да се състави индивидуална селекция от ястия за своите кулинарни страсти.Запишете любимите си ястия, експериментирайте с нови ястия или продължете семейни традиции.Запазването на кулинарното наследство никога не е било по-личен въпрос, отколкото с помощта на този настраиваемого сувенир.

4. Избраните материали: Погрижете се за вашите рецепти от увреждане на вода.Нашите кулинарни книги имат здрава водоустойчива капак от полипропилен, която защитава вашите рецепти от разливи и петна.Висококачествени материали и двойна жично подвързия и осигуряват плавен обърнали страници и гладък почерк, без да се притеснявате за проникване на мастилото.

5. Страхотен подарък: Подобрете своите кулинарни умения с помощта на тази празна кулинарна книга, която ви позволява да персонализирате вашите рецепти, бележки и снимки.Перфектен подарък за любителите на кухня.Идва в луксозна подаръчна кутия, идеален подходяща за годеж или Деня на майката.Пазете скъпи спомени и семейни традиции на едно място.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > Бележник с чисти и кулинарни книги

Коментари (0)

Добави мнение