Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Регулируем маншет за фитнес, ликвидация на сухожилията, поддръжка на китката, защитен ръкав, защита на китката

 0

5.98лв. 9.33лв.

Фитнес и бодибилдинг

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w9760

Характеристики:

1. Стабилна компресиране поддръжка: Изработен е от высокоэластичного материал, той може плътно приключи и стабилно поддържане на лучезапястный ставата, ефективно намаляване на натиска по време на тренировка и предотвратяване на прекомерно движение на китката и наранявания.

2. Двупластова защита: Продуктът е изпълнено във формата на пластове структура, вътрешен слой, където е направена от мека и дишаща материя, а външния слой е от здрава компрессионной лента, която осигурява двойна защита, като едновременно с намаляване на триене и дразнене по време на тренировка.

3. Регулируема стягане: Компрессионный каишка има регламентирана структура, която може да се регулира в съответствие с личните потребности и комфорт, осигуряващи правилното стягане и поддържане на добра поддръжка.

4. Изящна изработка: Продуктът е произведен с помощта на фина изработка, с гладки шевове, които не е лесно отсоединяются, здрав и издръжлив, подходящ за дълго многократна употреба.

5. Мултифункционална употреба: Подходящ за различни спортни събития, като например фитнес, вдигане на тежести, баскетбол, тенис и т.н., като осигурява цялостна защита и подкрепа лучезапястного става, като помага за намаляване на умората и за предотвратяване на спортни травми.

Технически характеристики:

Артикул: Защита за китката

Основен материал: плат за гмуркане OK

Применимая аудитория: възрастни

Цвят на продукта: черен

Спецификация: Един размер подходящ за всички.

В комплекта са включени: 1 за защита на китката

Бележки:

1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори калибриран по различен начин, цвета на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.


Технически характеристики

  • Търговска марка > Gmarty
  • Произход > Континентален Китай
  • Приложими хора > Възрастен
  • Възраст > По-горе 13

Коментари (0)

Добави мнение