Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Иконата на Бойния Дух на открито, Иконата За Ежедневието в Лагера, Иконата За Костюм За Къмпинг, Капачката на Резервоара, Декоративна Стикер, Ленти За Жилетка, Ленти За Бойния Дух

 0

8.70лв. 13.38лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w115223

Придайте индивидуалност на всеки раница или яке с помощта на тези универсални ивици със знака на духа!Благодарение на разнообразни стилове на икони WeChat, тези ивици са по-детализированными готови изделия и са задължителни за използване на открито.Техните лесно да се промени, и те не оставят следи.Са идеални за всеки търсач на приключения или любител на активна почивка.

Спецификация:

Име на продукта: Нашивка за икона на къмпинг

Тегло, прибл.:

Вариант 1: 2,2 g

Вариант 2: 1.6 г

Вариант 3: 0,9 гр

Вариант 4: 1,5 г

Вариант 5: 0,5 грама

Материал: найлон

Опаковъчен лист:

Нашивка за икона на къмпинг * 1 бр. или нашивка за икона на къмпинг * 1 комплект

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Поради различни ръчни измервания, моля се допуска разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Дълги пътувания на природата: Дългосрочно нашивка с плетене на една кука и линия, не осыпающаяся, опростява прикрепяне на вашия икона за къмпинг към всякакви повърхности.Издръжлив дизайн гарантира, че той е идеален за дълги разходки в природата, без да се отделят.

2. Изключителна трайност: Нашите ленти за кемпинговых икони са изработени с използването на устойчиви материали и съвременни технологии, осигуряващи изключителна устойчивост на износване.Вие ще оцените перфектно покритие и е замысловатую ограничаване, което прави тези ленти траен допълнение към вашата колекция.

3. Лесна употреба: с помощта на нашите нашивку за икона на къмпинга, направени от превъзходни материали, можете да използвате и изтриване на нея, без да оставят следи и не нанася вреда на природата.Той може да издържа на външните условия и остава безопасно, като същевременно се запази тяхната лепкавост след многократна употреба.

4. Необходимостта в кампания: Покажи своята любов към кемпингу с помощта на тези етикети, за да маршируват раници, подходящи за ивици върху жилетки или други филтър повърхности.Тези изящни икони за костюм за къмпинг, изработени от висококачествени материали и се отличават с ярки цветове и подробно ориентирани дизайн.

5. Изразете своята индивидуалност: В нашата гама от ивици за икони за къмпинг представени различни дизайни на иконите WeChat.Изразявам своята индивидуалност и съставете оригинални комбинации в зависимост от вашите вкусове и ситуация.


Технически характеристики

  • Размер > Sticker
  • Произход > Континентален Китай
  • Основен материал > Гума
  • Номер на модела > Нашивка върху Иконата на Къмпинг

Коментари (0)

Добави мнение