Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Комплекти цветове за плетене на една кука YYSD за начинаещи с пряжей, една кука за плетене, игла, маркер за плетене, фоторамкой

 0

11.94лв. 19.26лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w186762

Характеристики:

OOTDTY

Открийте за себе си изкуството на плетене на една кука, с помощта на тези комплекти за плетене на цветя са ръчно изработени.Идеален за начинаещи и ентусиасти, в него са включени всички материали, необходими за създаване на красиви цветя.

Тези материали за плетене на цветя със собствените си ръце идват с пряжей, куки за плетене на една кука, голяма игла с ухо, маркер за плетене, дървена фоторамкой и памучен пълнеж.Идеална за производство на настолни бижута, бижута за офис маси, изделия ръчна изработка, подаръци за рожден ден и много други.

Тези комплекти за плетене на една кука, изработени от качествени материали, съдържат набор от цветни конци, куки и инструменти.Лесни за следване инструкции улесняват създаването на сложни флорални мотиви.

- Проектирани за любителите на плетене на една кука и самоделок, тези комплекти за плетене на една кука са подходящи за хора от всички нива на квалификация.Това позволява на потребителите да демонстрират своята уникалност и подобряване на умения за плетене на една кука.

Тези комплекти за плетене на една кука, подходяща за рождени дни, сватби и специални събития, допринасят за концентрация, творчеството и създаването на занаяти, ръчна изработка.

Технически характеристики:

Материал: прежда

Цвят: смесен

Тип: 0095; 0089; 0090; 180; 181;

Размер: различни размери

Тегло: прибл. 180 г

Комплектът включва:

1 опаковка стартови комплекти за плетене на една кука със собствените си ръце

Забележка:

1. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване.уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Благодаря


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Прежда

Коментари (0)

Добави мнение