Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

500 бр./ролка Медоносная Пчела Благодаря Етикети Декор Деня на Благодарността Печат на Етикета Хромирана Хартия Сватба Малък Бизнес Подарък Етикет

 5

2.29лв. 11.29лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w187045

Произход: CN (Origin)

Заглавие: Стикери с благодарност

Материал: хромирана хартия

Размер: около 1 " / 2,5 см

Характеристики:

1. Вие ще получите етикети в 1 ролка, голям брой, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в де, които също е хубаво да споделяте със своите приятели или съученици.

2. Атрактивен дизайн: кръгли дизайнерски етикети са красиви и нежни, и върху тях е нанесен азбука, който ще се хареса на получателя, подходящ за изразяване на искрена благодарност.

3. Лесно се отстранява и залепен: пощенски етикети са лесни за използване, лесно можете да отклеить етикети и придържането им към повечето повърхности на опаковката; благодарение на силен клею те са надеждно прикрепени към външната страна на опаковката.

4. Качествени материал: нашите стикери са изработени от качествена хартия, приятна на допир, лесно се отстранява с руло и залепен.Всеки стикер е с диаметър около 1 инча / 25 мм.(моля, обърнете внимание на размера!)

5. Широко приложимо: тези самозалепващи кръгли стикери са подходящи за бизнес за продажба на чанти, интернет-магазини, бутици, малки магазини за укрепване и подобряване на отношенията си с клиентите, които могат да бъдат стик подаръчни кутии, пликове, карти за подаръци, опаковки, хартиени картички, бележка книги, маси, стени, чаши, прозорци и така нататък!

Забележка :

Размер на стикери е 1 сантиметър, това е около 2,5 см!

Моля, не съдете за размер по на въображението си!

Моля, уверете се, че сте разбрали размер, преди да купите!Благодарим ви!

Пратката включва: 500 бр. * етикети/ролка


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (1)

Добави мнение
Купувачът – 2023-09-04

Като на снимката, е перфектно.