Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Форма за ключодържатели от епоксидна смола, декоративни висулки И форми за ключодържатели от епоксидна смола, декоративни висулки от епоксидна смола

 0

4.54лв. 9.09лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w212011

Тази мека и дебела формата за производство на ключодържатели от епоксидна смола, която лесно се разглобява, идеален за създаване на невероятни аксесоари за чанти с пайети.Сладък и привлекателен дизайн със сигурност ще привлече вниманието на всички.Проявете творчески подход към тази задължителна форма!

Спецификация:

Размер на продукта: A-8.2*6*0.7 (см) B-8.5*6.2*1 (см)

Тегло на продукта: 20 грама

Материал: силикон

Опаковъчен лист:

1 * Форми за леене бижута от смола, силикон

Повече за продукта

1. Безопасно и удобно: Тази благородна форма за ключодържател от силиконовата смола безопасно за микровълнова печка и хладилник, тя е здрава, множество и моющаяся.Неговата гъвкавост позволява да издържат на температури до 230 градуса, като се гарантира трайно и безпроблемно използване.

2. Демонтаж без усилия: Създаване на добри и трайни ключодържатели с помощта на нашата форма за ключа от силиконовата смола.Нескользящая и устойчив на спукване на повърхността форма позволява лесно извличане на вашите творения.Гладка текстура, форма осигурява полирани изглежда на повърхността, но нейната твърдост осигурява дълготрайна употреба.

3. Създай свой собствен: Дайте воля на въображението си с помощта на тази универсална форма за ключодържатели от силиконовата смола.Създавайте индивидуални ключодържатели, медальони, бижута и още много други, за най-различни случаи.Експериментирайте с различни дизайнами и стилове, за да допълни чанти, аксесоари и уникални подаръци.

4. Вдъхновение за създаване на: Дайте воля на творчеството чрез нашата форма за ключодържатели от силиконовата смола.Внесете в живота си занаяти собствените си ръце, използвайки пайети, сухи цветя и други аксесоари.Прекарвайте време с близките си, създавайки уникални занаяти.

5. Повече възможности: Създаване на атрактивни, уникални ключодържатели с помощта на нашата форма за ключодържатели от силиконовата смола.Благодарение на разнообразието от стилове за избор, включително и очарователни форми и популярни цветове, тази форма е добра за изразяване на вашата креативност.Една чудесна идея за подарък както за момчета, така и момичета, с различни красиви и привлекателни дизайнами на избор.Започнете днес.


Технически характеристики

  • Размер > Silicone Mold
  • Форма > Домашни любимци
  • Материал > Силиконова форма
  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > Форма За Извършване На Ключодържател За Ключове От Епоксидна Смола

Коментари (0)

Добави мнение