Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Pickaso Китара Смычок Двупосочен Китара Смычок От Хвощ Преносим Китара Стик Изтръгната Струнни Инструменти На Сцената, Свири На Китара

 0

37.29лв. 53.26лв.

Музикални инструменти

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w4066

Подобряване на уменията си да свири на китара с помощта на нашите ръководства за китара!Изработен от материал, horsetail и корпус от алуминиева сплав, той ви позволява лесно натягивать горната и долната струни.Компактен и преносим, вземете го със себе си на сладко-сейшены със семейството и приятелите си.

Заглавие: Китара смычок Pickaso.

Материал: дръжка (ABS), дело на лука (алуминиева сплав), косми за лък (конски косми)

Размер на продукта: (прибл.)21.5*4*1.5 см/8.46*1.57*0.59 инча

Списък на пакетите:

1 Китара Смычок + 1 Черен Опаковъчен пакет + 1 Инструкция за експлоатация + 1 Colophony

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на камерата цвета на предмета и този, който е показан на снимката, може да има нюанси.

Поради ръчно измерване може да бъде отклонение в размер на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта.

1. Гарантирана трайност: Изработен от материал хвощ, китара смычок Pickaso може да се похвали с оптимална здравина и гладкост след ръчно вържете.Неговата твърдост осигурява здравина и продължителна употреба-без риск от счупване.Освен това, той създава плътен и нежен тон.

2. Удобен и издръжлив: Смычок за китара pickaso има гладка дръжка от ABS пластмаса, която е удобно ляга в ръката и издръжливи и устойчиви на износване корпус от алуминиева сплав.

3. Универсално изпълнение: Благодарение на двустранно дизайн и вградения медиатору китара смычок pickaso позволява натягивать горната и долната струни и лесно да превключвате между извлечени и подбираемыми звуци.

4. Допълнително удобство: С помощта на китарен перцето Pickaso вие можете с лекота да слушате музика навсякъде.Просто го сложи в чантата си за китара или раница за преносимост на повече по време на излизане на улицата и игри или представления.

5. Новаторски звук на инструмента: Подобрете уменията си да свири на китара с помощта на китарен лук Pickaso и изпробвайте нов режим на игра.Създавайте уникални звуци, подобни на цигулка, и впечатляйте техните близки това е идеалният подарък за любителите на китара.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Номер на модела > Аксесоари за китара

Коментари (0)

Добави мнение