Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

1 бр. чифт спортни ключалки за глезените Тънки баскетболен велосипеден протектор за Защита на краката от разтягане на глезените

 0

6.39лв. 9.54лв.

Фитнес и бодибилдинг

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w10438

Характеристики:

1. Материал с висока еластичност: Изработен е от материал с висока еластичност, той може плътно облегать глезен, предоставяне на пълна подкрепа и защита, ефективно предотвратява разтягане на ставните връзки глезена.

2. Тънък дизайн: Използването на тънък дизайн осигурява стабилност на глезена при намаляване на тежестта, което го прави по-подходящ за такива спортове, като баскетбол и колоездене.

3. Дишащи и удобни: Специална технология с дишаща мрежа осигурява добра пропускливост на въздуха, бързо изпотяване, запазва краката сухи и комфортни, а също така предотвратява натрупването на топлина.

4. Здрава обвивка: конструкцията на ръкавите позволява плътно обхватить глезен, осигурявайки солидна обвивка, за да се предотврати разклащане на глезена по време на тренировка и намаляване на риска от навяхвания.

5. Мультиспортивная приложение: подходящ за такива спортове, като баскетбол, колоездене и скейтборд предпазва глезените от случайни травми и осигурява безопасна спортна среда.

Технически характеристики:

Материал: найлон

Спецификация: 24 * 14 * 1 м

Брутното тегло: около 32 грама

Опаковка: найлонова торбичка

Пакетът включва:

Чорапи за защита на глезените * 1 чифт

Бележки:

1. Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Възраст > По-горе 13

Коментари (0)

Добави мнение