Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

За Volkswagen Passat B5 2001 2002 2003 2004 2005 Аксесоари Отрежете лентата с кутия вътрешността на колата е от въглеродни влакна Стикер за Декорация

 0

64.26лв. 80.32лв.

Аксесоари за интериора

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w1095

Моля, знайте! == При международната изпращане на стоки може да се изисква митническо освобождаване и допълнителни такси. == В различни региони може да има различни версии, таблица на съвместимост на моделите е само за справка! == Уверете се, че формата на колата съвпада с формата на нашите изделия. == Ако не можете да получите потвърждение, моля изпратете ни снимка на вашия автомобил, благодаря!

Приложими модели:

За Volkswagen Passat B5 2001 2002 2003 2004 2005

Моля, свържете се с мен, ако имате нужда от продукти от червени въглеродни влакна или всички продукти, произведени по индивидуална заявка, аз ще направя всичко възможно, за да направи това за вас.Ако у вас възникне проблем, моля, свържете се с мен преди да оставите коментар, реша да си я за теб!Характеристики: Придайте стил на интериора на вашия автомобил с помощта на този комплект облицовки от въглеродни влакна.Просто отклеивание и приклеивание позволява бързо обновяване на този автоаксессуар.

Приложение: използва се за покриване на всички повредени накладки на вашия автомобил или просто за обновяване на вашия автомобил.

Материал: Комплект е изработен от настоящето въглеродни влакна и е покрит с ультрапрозрачным с антиоксидантна полиуретанова боя покритие за допълнителна защита.

За инсталиране: просто трябва Да се почистват таблото на вашия автомобил. Отлепете защитната лента от обратната страна на финала.Натиснете детайли на таблото на вашия автомобил.Всички наши комплекти за арматурното табло имат самозалепваща се лента от стиропор.


Технически характеристики

  • Материал > въглеродни влакна, Смола + Въглеродни влакна + лента
  • Произход > Континентален Китай
  • Поставянето на стикери > Навигация, Устройство за запалване, контакт, Дръжка врата, Комплект за набиране, Съоръжения, Вътрешна врата, Централна конзола, Дръжка, Волан, Въздушна панел, Панел за смяна на предавките, Дръжки на вратите, Control panel на Windows, Отдушник отзад, Размерът / видът на предните и задните лампи за четене, Корона превключване на предавките, Лентата на волана
  • Забележка > За Левостороннего /с Правото на
  • Търговска марка > DDJCARBON

Коментари (0)

Добави мнение