Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

комплект за бродиране мозайка Ръчен инструмент за шиене Линия за Капитониране Акрилни Шаблон на формуляр за дизайн Sashiko шаблон borduurwerk

 0

10.69лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w223171

2 начина за прехвърляне на чертежи сашико на вашата тъкан, първият от които е на една крачка пред останалите.Опитайте, ще видите.

Независимо от това какъв е вашият занаят, винаги има подготовка, и правилното изпълнение на това може да има огромно значение за получаване на удоволствие от останалата част на вашия проект и да се получи добре.Аз вече от известно време щеше да се получи тази информация на този сайт.Когато за пръв път се сблъсках с sashiko етикети, на мен ми хареса на външен вид, но проблемът с пренасяне на рисунката в тъмно син плат за малко не ме накара да се откажа от това!

Инструкциите, които намерих след това го свежда до нанасяне на фигурата директно на плат с помощта на линийка и периода на молив.Не само, че беше ужасно безинтересно, фигура стерся, още преди да е извършено на място.След това решение се струваше премахване на бели дръжки на желязо, но аз все още не можеше да се примири с графична част.

Начин 1

Започнете с дизайна си sashiko, перманентната писалка с тънък връх, бял легкоплавкого покритие (най-добре от нетъкан текстил), лепенката и управници.

Залепете фигура с тиксо на масата.Залепете клеевую страна (груба посока) на върха на фигурата.Да я залепите с тиксо на масата.С помощта на линийка и дръжки нанесете фигура на повърхността.

Сега нанесете на тампон лепило-надолу по тыльную страна плат и с помощта на ютия със средна температура натиснете уплътнение на тъканите. (Лепило топъл, топи и приклеивает повърхността на сдвояване на плат) Започнете от средата на фигурата и внимателно проглаживайте в посока към краищата.Вдигам и определяне на желязо, а не сдвигаю му.Това помага да се предотврати деформация на сдвояване.

Сега си фигура надеждно закрепени върху плат.Той не ще избледнее по време на шиене, ще бъде лесно да се различи, и той малко се стабилизира плат, без да се променя неговото усещане.Когато приключите, можете да оставите накладку на тъкан, я застреля, не е нужно, тя ще бъде включена в крайния проект.

Още една подробност: ще се шият от ОБРАТНАТА страна на плата.Опитайте, преди да се съгласите със себе си, че при вас това не се получи.Всъщност така се бродира е толкова просто, както и ще имате по-добър контрол, когато завивате зад ъгъла и минава открити пространства.Не забравяйте да направите дълги шевове на крайния страна!

Метод 2.

Добре, да речем, мразиш метод 1 по някаква причина, която не мога да си представя (или защото сте сшиваете готови дрехи и не може да кръстосате на гърба). Аз мисля, че най-добрият начин за пренасяне на рисунката в този случай би било да се използва бял шев хартия.Сложете го в кърпа восъчни страна надолу.Подредете върху него модел инструмент и прекарайте линии на фигурата.Проверете първо, за да сте сигурни, че carbon остава в тъканите при прострочке.

Този метод е бърз и добър за малка площ, но изчезва, ако прострачиваете по-голяма площ.


Технически характеристики

  • Използването на > Бродерия
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Акрил
  • Размер > 11*11 cm
  • Тип > Състав

Коментари (0)

Добави мнение