Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Калъф за велосипед с принтом фазите на Луната и на звездите, калъф за колела под наем, пылезащитная чанта за съхранение, защита на мотора от высокоэластичной тъкан 26 "-28"

 0

28.00лв. 55.99лв.

Колоездене

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w2414

Материал: Млечни копринени тъкани

Размер: 140 * 60 см (без разтягане в продължение)

Подходящ за велосипеди с дължина от 1,6 до 1,8 м (26"-28")

🚲【СЪДЪРЖА ПРОСТРАНСТВОТО В ЧИСТИ】 - да Не се въвеждат в къщата на този гаден прах и мръсотия от улицата!Този калъф за каране на колела ще защитят скъпоценни мебели от замърсяване и задържат на пода в една стая е безупречно чист.

🚲 【Подходящ за различни видове велосипеди】 - Не се притеснявай.Нашият калъф за колелата повече, отколкото предлагат на други производители в момента.Дължината му е 140 см, и той е подходящ за всички възрастни наем с колела до 28 инча.Идеален подарък за себе си, семейството си и приятелите!

🚲 【КАЧЕСТВОТО на ПРЕМИУМ-клас】- Да, тя изглежда страхотно, и материал от висок клас, която предпазва от прах и влага с помощта на пыленепроницаемого полиестер.Той ще запази си байк и къща в безопасност и се поддържат чисти по всяко време на годината и при всякакви климатични условия.

🚲 【ЛЕСНО да се изтрият】- просто я изплакнете с вода.Нашият калъф за каране на колело може да се използва в продължение на дълъг период от време.

🚲 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】- не са необходими Инструменти.Баба ти може лесно да го обвива около гуми и педалите.Просто първо поставете предното колело, а след това пренасяне в посока към задния колело.

🚲 【ИНДИВИДУАЛНИ】 - Ако имате нужда от повече стилове, можете да ми изпратите своите снимки, всякакви видове снимки, картинки, арт-произведения могат да бъдат изпълнени бързо.

Можете да отпечатате всички снимки, които ви харесват в Интернет или снимки на вашите любимци, нови рисунки на вашите произведения на изкуството.

Това е толкова лесно, колкото пише на хартия!!

Моля, изпратете ни ясен образ, преди пускането на поръчката.(Колкото по-ясно изображение, толкова по-ясно ще калъф за велосипед)

Еталонно фигура: ↓↓


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай
  • Тип 2 > аксесоари за велосипеди
  • Тип > Покриване на колела
  • тип 3 > калъф за велосипед на закрито
  • Тип 1 > аксесоари за велосипеди

Коментари (0)

Добави мнение