Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Нов 24шт Калъф за колелата на багажника куфара Водоустойчив Силиконов Калъф за багажно колелцето на Безшумен Протектор колелата на багажника куфара

 0

23.12лв. 46.23лв.

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w162373

[Ефективна защита и водоустойчив] Този силиконов калъф предпазва багаж на колелото от надраскване, истираний и щети, причинени от остри предмети, и предотвратява подхлъзване по време на пътуване, той водоустойчиви и лесни за почистване.

[Качествен силиконов материал] Защитен калъф за багажника на колелото е изработен от висококачествен силиконов материал, много меки и растягивающегося, с уникален дизайн на колелата, той може ефективно да намали шум, създаван при дърпане на багаж, и направи пътуването по-приятно.

[Лесна за употреба и информация за размера на] комплектът включва: 24 бр. силиконови калъфи, които са специално проектирани за куфари с въртящи се колела и са много лесни за инсталиране.Подходящ за колела с диаметър от 5-6,5 см и следа ширина 1,2 виж Моля, уверете се, че колелата на куфара са подходящи, преди да купите.

[Ефектен цветен дизайн] Защитен калъф за багажных колела има 2 допълнителни цветове (оранжево, жълто), които не само предпазват багаж на колелото, но и хващат окото визуално, така че можете да лесно да се определи, къде е багажът ви от пръв поглед.

[Multi] Тези седалките на багаж на колелото са подходящи не само за багаж, но и са еднакво ефективни за въртящи се столове, осигурява защита на мебелите и подовите настилки, предотвратяване на белези на пола си фотьойл.

Спецификация:

Име на продукта: Калъф за колелата на багажника куфара

Цвят (по желание): жълто, оранжево

Материал: силикон

Спецификация: Комплект

Количество: 24шт

Приложими характеристики на багаж: модел с 2 колела

Применимая широчина на колелото: 1,2 см

Приложимо диаметър на колелетата: 5-6,5 см

Забележка:

1. Моля, уверете се, че колелата на куфара са подходящи, преди да купите.

2. Може да има малки различия между образа и действителния цвят на продукта.Ние ще направим всичко възможно, за да ви покаже точно цвят.

3. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на ръчно измерване.

24 x чанта на колела за куфар

За многократна употреба Защитен Калъф За Багажных на Колела, Калъф За Колелата Ръчни Колички, Водоустойчив Протектор За Багажных Колела, Силиконови Калъфи За Въртящи се Колела За багаж, Предпазни Капаци За Колелата, За Пътни Куфари


Технически характеристики

  • Произход > Континентален Китай

Коментари (0)

Добави мнение